El Club de Jubilats de Sant Lluís va acollir la celebració d’unes activitats intergeneracionals amb la participació de fillets i filletes del Casal de Joves, en les quals les jubilades van mostrar l’elaboració de macarrons de Ciutadella i hummus, a més de compatir la taula amb el joc de la brisca i el qwircle. | MOLÍ DE BAIX DE SANT LLUÍS

TW
0

El Casal de Joves del Molí de Baix i el Club de Jubilats, de Sant Lluís, han celebrat unes activitats intergeneracionals amb l’assistència d’un grup de fillets i filletes que regularment participen en les seves activitats i un altre format per jubilades, en les quals han treballat aspectes de jocs populars i de gastronomia.

Les dependències del Club de Jubilats, situades al pla de sa Creu, van acollir la primera trobada, en què les jubilades van mostrar als joves usuaris del servei municipal l’elaboració dels macarrons de Ciutadella i hummus, a més de jugar a la brisca i qwircle, sempre amb la finalitat de compartir el temps amb les vivències d’abans i d’avui dia de la gent major del poble.

Una sessió del taller d’artteràpia celebrat a la Sala Albert Camus.

Activitats

El Molí de Baix està realitzant des de fa temps una programació d’activitats diverses que compten amb l’assistència regular dels joves. Les darreres activitats han estat orientades en les dinàmiques del teatre per treballar les emocions, que han anat a càrrec de Pedro Morlà i Espe Robert.

Els joves amb pogut treballar les emocions amb el teatre.

Per la seva part, Vanesa Sintes va dirigir unes dinàmiques de mindfulness en què al llarg de tres sessions els usuaris van aprendre a compartir i relaxar.

Fa pocs dies també va finalitzar el taller d’artteràpia «Futur: créixer! Els canvis en les relacions familiars», realitzat a la Sala Albert Camus, amb activitats per relacionar-se en família a través de l’art, creant un espai de construcció conjunta a través de materials plàstics.