TW
0

Miquel Arguimbau (Barcelona, 1950), guionista i autor de novel·les per a joves lectors, ha fet un simpàtic homenatge a un dels seus avantpassats, Llorenç Arguimbau, un dels personatges il·lustres de l'Ajuntament de Maó, a la novel·la "El fantasma de Sir Lawrence".

El protagonista del llibre és en Lluís, un jove adolescent que es recupera de la pèrdua del pare i que té problemes per dur endavant el curs escolar. A més està enamorat de la Clàudia, una companya de classe que no li fa tot el cas que ell voldria.

Una nit se li apareix el fantasma de Sir Lawrence i manté un diàleg amb ell. Tot i que sembla que els fantasmes no existeixen el cert és que a l'habitació d'en Lluís hi ha coses que canvien de lloc. Sembla idò que el tal Sir Lawrence, que li explica al al·lot les seves aventures, a l'exercit anglès a les darreries del segle XVIII, té una presència real a la vida del jove.

La importància del fantasma es posarà de manifest en un viatge escolar a Menorca en el que hi participaran tant en Lluís com na Clàudia. A vegades els esperits tenen influències positives.

El fantasma de Sir Lawrence

Miquel Arguimbau

159 pàgines

Editorial jollibre