TW
0

Reflexione
señor Torres
Sr. Don, Joan Lluís Torres conseller de Cultura y Juventud: Me gustaría que pueda reflexionar sobre lo que le voy a escribir en este apartado, y que entienda que yo no vivo de la polémica y de la noticia, por lo tanto mi aparición y hasta esta carta es para defender mi empresa donde trabajo. Mi trabajo no se ha tenido en cuenta, porque no ha sino remunerado.

Quiero matizar Sr. Torres que nuestra empresa no quiere malos entendidos con nadie y menos con los clientes, por lo tanto quiero comentarle que la falta de pago existe. También es cierto que ha efectuado un pago en abril, del cual no tenía constancia porque se ha realizado el 24/4/2010. Pero sabe usted de cuando era esta factura? Del 23/06/09, han pasado 10 meses de esta, y la que usted menciona el pago del mes de febrero pasaron 8 meses y es una factura de no más de 500€. Dice usted para terminar " el Consell, pagará, en todo caso, por todos los servicios prestados" pagará, por supuesto no lo dudo, pero... ¿cuándo?, esa es la pregunta. Sólo les pido concienciación con las empresas, con las PIMES que hemos tenido un año (09) bastante mediocre, que tenga usted claro que si no somos puntuales al momento del pago, en la cadena de servicios y de negocio algo falla, porque nadie se encuentra en el momento de financiar a ninguna empresa y menos un proveedor. Por un solo instante póngase en el lugar en el que nosotros estamos, en el que no recibimos ninguna llamada, en el que cuando intentamos ponernos en contacto con ustedes, sólo conseguimos un "no te preocupes que cobrarás". ¿Ustedes saben que nos cuesta a nosotros financiarle estas cantidades?; ¿usted sabe cuánto supone en este momento soportar esta cantidad, cuando a los bancos no les gusta hablar de créditos con sus clientes? Yo sí lo sé Sr. Faner, más de lo que podemos soportar, de lo que nos condiciona para abrir esta temporada, piense en esto, es lo que le pido como representante político.

Por otro lado usted indica en su declaración que la "prestación fue inadecuada y se recibieron quejas de los usuarios. En este punto yo me voy a acoger al secreto profesional porque no es mi cometido, pero si fuese así ¿por qué ustedes no han cancelado el servicio con nosotros?, y ¿por qué me han subido el presupuesto de prestación en el mes de junio?

Ustedes si han cobrado a los usuarios del campamento, por adelantado y ¿nosotros los proveedores, qué?

Y finalizo comentando que el mencionado registro sanitario se les exige a las cocinas industriales, es decir, que un proveedor no puede vender a ningún otro proveedor, porque éste es un intermediario. Yo he tratado con ustedes desde noviembre del 2008, hemos echo pruebas de menús, fichas técnicas de todos los platos que hemos servido, firmados por una licenciada en nutrición, un certificado de estado de cuentas, es decir que todo lo que se nos pidió se lo entregamos, y hemos salido elegidos en un concurso público. Si la empresa no tiene registro no puede operar, no diga que estaba en trámites, por favor.

Sin más, me gustaría que reflexione, que por mi parte, siempre he estado dispuesto a resolver cualquier situación.

Por último, quiero agradecer todo el sincero apoyo recibido durante estos dos días.

Juan Carlos García
gerente de ES PLATJALS
XORIGUER S.L.

Trasllat del
CP Sa Graduada
Respecte al Trasllat de Sa Graduada de Maó totes les persones que formaven part del Consell Escolar (sessió extraordinària 14 de desembre de 2004) en el moment que es va proposar el trasllat volem expressar el següent:Vam ser informats de la proposta de l'administració, la qual va ser valorada positivament per tots els membres del Consell Escolar. Érem conscients de que el nostre centre patia, i segueix patint, importants deficiències estructurals i d'espai. Vam considerar que aquesta podia ser una bona solució davant la impossibilitat, segons els informes tècnics que es van fer en aquell moment, de poder reformar-la de manera adequada a les necessitats educatives actuals.

No es va fer cap votació perquè, senzillament, tots els membres del Consell Escolar vam estar d'acord amb la proposta. Es va considerar que es resolien els problemes de Sa Graduada i, al mateix temps, se donava a l'edifici una segona oportunitat amb l'ubicació de l'Escola d'adults. D'aquesta manera l'edifici seguia donant un important servei a la ciutat.

Vam donar un vot de confiança als nostres polítics tenint en compte que el consens envers aquesta solució va ser molt important. Es va produir entre el PP que governava al Govern Balear en aquell moment, i el PSOE-PSM a L'Ajuntament de Maó. Els tres partits representaven una gran part de la població de la nostra ciutat.

Respectam les iniciatives de Centre Viu però no voldríem que fos motiu d'allargar, un altre cop, les nostres reivindicacions per tal de gaudir d'una escola en condicions, cosa que es ve reclamant des de l'any 1990.

L'administració hauria de dir si és possible dur a terme la rehabilitació que proposa Centre Viu i si econòmicament es factible per acabar d'una vegada amb aquesta polèmica, tot seguint el mateix esquema de consens entre totes les parts implicades, tal com es va fer l'any 2004.

EQUIP DIRECTIU
Conxa Seguí Marcé
Carmen Andreu Carreras
Antonio Socias Pons
PROFESSORAT
Rita Ameller Barber
Sara Sintes Fuxá
Bel Juan Mercadal
Cristina Reynés Hernández
Noemí Tur Portella
PARES/MARES D'ALUMNES
Carmen Giménez Giménez
Antònia Vidal Carreras
Esperança Camps Carreras
Antonia Goñalons Gomila
A.M.PA
Francesca Pons Vidal
REPRESENTANT MUNICIPI
Tomeu Febrer Pons
PERSONAL NO DOCENT
Lourdes Carreras Andreu
membres del consell escolar 2004 de CP SA GRADUADA
Maó

Carta a un pintor…..que fa pintades
Ahir dia 5 de maig va fer un any de la mort de la meva germana Aguedita. Per "ajudar-nos a recordar" aquesta trista data, avui amb covardia i amparant-se en la foscor de la nit, "el pintor" ha dedicat unes pintades al meu cunyat, en Joan Mascaró. Ho ha fet amb pintura vermella tant al camp de futbol com a la casa de n´Aguedita i en Joan, on també hi ha deixat una bossa de plàstic amb el crani d´un animal mort i pintat amb la mateixa pintura vermella, imitant la sang de l´animal mort.

Açò és obra d´un cínic que està molt malalt, i la seva família l´hauria de portar a un bon doctor enlloc de riure's de les seves meravelloses obres d´art, no sigui que acabin tots contagiats de la mateixa malaltia.

A aquest «pintor», només dir-li que és un pobre homenet, que està molt malalt i que està fregant la locura que només l´odi més visceral pot produir.

A lo millor aquest "pintor" podria fer una exposició amb la seva obra feta amb covardia i nocturnitat.

Joan Martí Barber
Ferreries

Buena gestión
medio ambiental
Los ciudadanos de Es Castell, estamos de enhorabuena tras la consecución por parte de nuestros gobernantesdel acuerdo que han alcanzadocon lasociedad Gardeva. Un convenio que aflora con la aplicación de las DOT yda protección a unos106.000m2 delazona conocida del "Repòs del Rei" pasando estos a ser una amplia zona protegida.

La labor sigilosa del equipo de gobierno liderado por el Sr. Cabrera del Partido Popular, está consiguiendounos buenos resultados con estas acertadasactuaciones desarrollando de forma ordenadanuestro municipio consiguiendo una zona estratégica de alto valor ecológicopara Es Castell.

Estaárea, abre unnuevo escenario, el cual,podrá ir acompañado de un proyecto de ordenación de gran valor natural y paisajístico donde aplicar diferentes actuaciones para el disfrute de todos los ciudadanos y visitantes.

Esperamos que enlos próximos añosse pueda complementar dicha zonapreparando un buen plan de usos, teniendo una magnifica zona natural, por lacual poder pasear y recrearse, además de ser un pulmón verde para nuestro municipio.

Lluís Camps
Es Castell

Agraïment pel curs
de piano
Els membres del Departament de Piano del Conservatori Professional de Música i Dansa de Menorca volem donar les gràcies a aquest centre i a l'Apima (Associació de pares i mares) per la possibilitat que ens han brindat de poder organitzar aquest curs de piano. També hem de nombrar a Joventuts Musicals de Ciutadella, per la cessió del seu excel·lent piano, i al Museu Diocesà del Bisbat de Menorca per permetre dur a terme el curs a la seva sala.

En darrera instància, i molt especialment, volem donar les gràcies al professor del curs, Gennady Dzyubenko. S'ha de destacar el treball realitzat, l'implicació al llarg de tot el curs, el tracte mostrat amb els alumnes i la claredat en les seves explicacions. A més, s'ha d'agrair el present que ens va donar amb la seva actuació al concert com a cloenda del curs.

Comptar amb la presència d´aquest gran pianista, ha significat una oportunitat per als estudiants de piano de Menorca, per a ampliar i contrastar els seus coneixements musicals amb un pedagog de reconegut prestigi internacional.

Creiem que tant alumnes, professors, com els pares, han quedat contents amb el seu treball. L'activitat ha sigut molt enriquidora per a tots i hem viscut d'una experiència molt interessant, gaudint del plaer d'escoltar i fer música.

Esperem poder oferir en futurs anys events similars.

Departament de Piano del Conservatori Professional
de Música i Dansa de Menorca