TW
0

Senyora Carbonero, se li veu el "plumero"
El PSOE Ciutadella ha sortit, una vegada més, en defensa de la seva secretària general, la alcaldessa Sra. Pilar Carbonero, però com sempre en lloc de donar explicacions convincents i justificatives de les seves actuacions, respon atacant al PP i a jo mateixa, com a portaveu municipal.

El PSOE Ciutadella hauria d'explicar perquè aquest atac? Es que no té arguments per a defensar l'alcaldessa? Quan un recorre a l'atac del contrari per justificar-se normalment és perquè no té arguments. En el PSOE no tenen arguments per explicar si és o no reprovable èticament que en l'àrea d' urbanisme "todo queda en casa". Com que no saben com explicar-ho, allò més fàcil és desviar l'atenció cap a èpoques passades falsejant els fets.No tenen arguments com tampoc n'han tingut per a explicar per què la Sra. alcaldessa va guardar un any dins un calaix d'alcaldia un expedient del seu company de partit i diputat Sr. Carretero, pel qual havia de pagar 20.000 euros a l'ajuntament, quantitat que després ha quedat demostrat que el Sr. Carretero no vol pagar.

La Sra. Carbonero diu que ha tramitat 128 expedients de disciplina urbanística de la època del PP, idò miri per on quan el PP va entrar a governar al 2003 també va tramitar un nombre molt similar d'expedients del mandat anterior. És que es pensa la Sra. alcaldessa que la gent no sap que quan un govern entra a governar sempre hereda expedients del mandat anterior? Lo que podria explicar la Sra. alcaldessa (i no ho fa) és els expedients de disciplina urbanística que a dia d'avui, i després de 15 mesos de govern, té aturats.

Ens parla dels 60€/m2 aprovats per Santa Rita, però no diu res de que el PSOE ha ratificat i aprovat posteriorment aquest preu tant en el tribunal de Justipreu de les Illes Balears com en sessió plenària de l'Ajuntament. No diu res tampoc de que aquest preu de referència, en el cas de s'Hort den Llinyà ha estat avalat pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, i que inclús és possible que finalment sigui superior.
Sra. Carbonero no s'escudi en el passat, no s'escudi en el PP i justifiqui el seu procedir a l'àrea de Urbanisme de la que és responsable, perquè de lo contrari haurem de dir allò de "Sra. Carbonero se li veu el plumero".

Antònia Gener
portaveu municipal del PP