TW
0

Baleària Stress

Som uns enamorats de Menorca i de la seva gent. Fa dos anys que venim uns dies a Ciutadella des de Barcelona amb el nostre cotxe a bord del vaixell de Baleària. Tot havia anat molt bé amb aquesta companyia fins aquest mes de juliol, en què la tornada s'ha convertit en un malson estressant. Baleària sobtadament ens canvia la nostra sortida de Ciutadella el dilluns 19 de les 9:45 pel port de Maó trucant al meu mòbil a les 8 del matí, al·legant problemes tècnics (?) del "Ramon Llull". Ens dóna menys de dues hores per sortir escopetejats...

El resultat ha estat que ens hem hagut de quedar dos dies més i sortir novament del port de Maó el dimecres 21, amb totes les despeses que això comporta. Aquesta vegada ens ho comuniquen, això sí, amb un dia d'antelació. Tinc un grau de disminució física que limita els meus moviments, el que fa que no pugui dutxar-me, vestir-me, recollir les maletes, pagar l'hotel i sortir disparat cap a Maó. Em pregunto si tindrien temps per exemple una parella amb nadons per arribar.

L'any vinent és segur que tornarem a aquesta encantadora illa. El que no tinc tan clar és que tornem a viatjar amb Baleària, provoca massa estrès innecessari!

Josep M. Romero fillat
Sant Just Desvern (Barcelona)