TW
0

Seguim al C/Mossèn Josep Salord i Farnés

Sra. Batlessa de Ciutadella. Després de mesos d'espera vaig fer pública la meva queixa als diaris i vet aquí que en pocs dies em van contestar. Veient que aquest mitjà funciona, he decidit seguir amb aquesta fórmula.

En la meva queixa i pregunta del per què no se seguia aparcant com es feia abans, la seva resposta signada pel seu regidor delegat de Governació el Sr. Guillem Bosch i Bosch, i per l'oficial amb carnet professional núm. M030038, adscrit a la unitat de Districtes Territorials Urbans (DTUrbans), del Departament d'Unitats Territorials del Servei Operatiu, està plena d'incorreccions. Comença dient que el canvi de banda de carrer, es feia cada semestre, quan qualsevol veí els hi hagués aclarit que es feia cada any, el juny, per Sant Joan. A més, segueix dient que es té en compte, per a no dificultar el pas de camions, el número de balcons o boinders, i mira per on, hi ha el mateix número a un costat i a altre, és a dir, quatre. I acaba exposant a l'esmentat informe que és important la pèrdua d'estacionaments i, "oh! Miracle!" a la part on ara s'aparca són 10 Guals i a l'altra banda, 9.

Per tant, és fàcil deduir que no es varen molestar en passar per aquí. Mirin, els veïns d'aquest carrer, quan plou un poquet, no podem entrar o sortir de ca nostra, perquè qualsevol cotxe que passa ens deixa xops. No volem cap tracte de favor a un costat o altre, només volem un any banyar-nos i l'altre poder-nos eixugar.

Un ciutadellenc emprenyat.

Joan Moncada Torres
Ciutadella

--------------------------

Alerta amb els sms als mòbils
(D'interès per a tothom)

Estava consultant el consum dels telèfons mòbils de casa i em va cridar l'atenció veure que me cobraven tota una sèrie de missatges rebuts (a 1'20 € cadascun). M'estranyà molt ja que sempre havia pensat que l'usuari havia de pagar pels missatges que enviava, no pels que rebia, però sembla ser que no és així.

Crido al telèfon d'atenció al client 1004 i després de marcar diversos números a la maquineta i d'esperar una bona estona que m'atenguin, explico el cas al meu interlocutor (que mai no és nacional -amb tot el respecte del món-) i me contesta el següent:

"Le informo señor que los mensajes que ha recibido Vd. del número 797979 (prenguin nota del punyetero numeret ) son mensajes premium i que Vd. paga por recibirlos. Le envían a vd. información de diversa índole. Si quiere Vd. desactivar este servicio tiene que enviar un mensaje en mayúsculas con la palabra info al 224650"

Em vaig quedar bocabadat i li vaig dir que jo no m'havia donat d'alta a cap servei i que no entenia per què havia de pagar per rebre una informació que no havia sol·licitat. Tampoc entenia per què jo -la víctima- havia d'enviar i pagar, un missatge perquè desactivessin un servei. Li vaig dir que em semblava una vergonya que es permetessin aquests abusos.

Com que no vaig quedar conforme amb la trucada vaig tornar a telefonar al 1004 i li vaig dir directament al senyor que em contestà (que també era de "allende los mares" però que em va atendre millor que l'anterior), que volia que Movistar em desactivés aquest servei que jo no havia sol·licitat i que si no ho feien posaria directament una denúncia.

Molt més comprensiu que l'anterior, em va atendre correctament i va comprovar la resta de mòbils de la família, no fos cas que hagués passat el mateix. Sense cap problema va desactivar el servei del mòbil que havia rebut els missatges, encara que amb els altres no va poder fer res ja que encara no n'havien rebut cap (haurem d'esperar que ens tornin a prendre el pèl. De moment els doblers pagats no me'ls tornarà ningú)

Molt educadament em va explicar que si en qualsevol moment rebem un missatge d'algun número com l'indicat o similar no s'ha d'obrir. Sembla ser que en el moment que l'obres, a part de pagar pel missatge rebut, quedes donat d'alta dins aquest servei i et continuaran enviant missatges. Va puntualitzar que els missatges de Movistar sempre comencen pel número 2...... En poques paraules que hem d'anar ull al vol.

En fi em sembla un robatori en tota regla. Crec que els usuaris estem totalment desemparats davant certes pràctiques que les grans companyies de telecomunicacions haurien d'aturar.

Agustí Pons Marín
Ciutadella