TW
0

S'atraca el moment!

Ens trobam a poquets dies de començar un any més la pretemporada i tot seguit la temporada del Menorca Rugby.Fa ja uns anys que estem en marxa, des del 2001 concretament que es creà el Club, i a l'any següent es formalitzà i ens poguérem presentar a la lliga Balear.Als seus inicis, l'equip, com és d'entendre, no va tenir moltes victòries, però per això mateix quan arribaven eren més apreciades. Poc a poc l'equip ha anat millorant, perfeccionant les jugades i agafant mes força, fins el punt que els dos darrers anys hem aconseguit la 3ª posició en la lliga Balear, podent aspirar a molt més.Volem començar aquest any amb més força que mai, i per això necessitam l'ajuda de tot aquell aficionat, que ens hagi vist o hagi sentit xerrar del Club, que sí existim, no és cap rondalla ni "cuento xino".

Com molts ja sabeu, el nostre camp es l'annex del poliesportiu de Maó, un dels millors Camps de rugby de Balears, i els horaris d'entrenament són com cada any: els dimarts i dijous de 20 a 22 hores. Els entrenaments de les categories inferiors encara estan per confirmar, així que deixarem un telèfon d'informació per a tots aquells que tinguin ganes de participar o algun dubte i ho vulgui consultar.

A part d'això, el dissabte dia 12 tindrà lloc la primera reunió per xerrar de tots els temes relacionats amb l'equip, i estarà oberta a qualsevol persona que hi vulgui assistir. Ens trobareu sobre les 16 al bar s'Abeurada al carrer de Sant Roc.

Animau-vos! En aquest esport no importa si ets alt o baix, gros o petit, si corres molt o poc; hi ha lloc per a tothom. T'asseguram que riuràs, faràs amistats i sobretot gaudiràs d'aquest gran esport que tant ens agrada a tots!

Menorca Rugby
Maó

----------------------

Un ejemplo de democracia

Ejemplo de democracia el que ha dado el Gobierno del Sr. José Luis Rodríguez Zapatero esta semana al impedir que se debatiera en el Parlamento una enmienda del Partido Popular a los Presupuestos Generales de 2011, enmienda en la cual presentaban alternativas a la congelación de las pensiones de 6 millones de españoles, medida que quizá podría haber hecho que las pensiones pudieran verse finalmente incrementadas en 2011 de manera proporcional al coste de la vida. Es una maniobra un tanto irregular y antidemocrática que el Gobierno del Sr. Zapatero se haya acogido al "Derecho al Veto" que le permite la Constitución, alegando que el Gobierno no tiene el deber de atender y aceptar una alternativa que "descuadre las cuentas de los Presupuestos Generales".

Precisamente éste ha sido el motivo de su desafortunada decisión, el conocer de antemano que no había "descuadre" presupuestario, ya que las partidas de alta en los Presupuestos consideradas prioritarias, que son las pensiones, quedaban compensadas por la baja de otras partidas más superfluas o menos necesarias. Es cierto que, a pesar de ser éste un país democrático, la práctica de rechazar enmiendas a los presupuestos anuales en las Administraciones Locales está cada vez más extendida, indiferentemente del color político que gobierne, pero también es cierto que en el caso de los Presupuestos Generales del Estado hay una responsabilidad mucho mayor , y más cuando se juega con algo tan serio como son las Pensiones; por tanto era máxima responsabilidad del Gobierno permitir que esta enmienda fuera debatida y llevada a votación parlamentaria. Ahora bien, el riesgo que corría el Gobierno del Sr. Zapatero de perder esta votación era demasiado alto, y éste optó por la decisión más fácil y segura.Una pena que se haya perdido una vez más la oportunidad de hacer justicia con los pensionistas de este País.

Mercè Francesca
Es Migjorn Gran


----------------------

Agraïment per una gran festa

El passat dissabte 30 d'octubre Ciutadella es va tenyir de festa amb la Festa de la Gent Gran. Aquest any ja hem arribat a la desena edició. Aquest és un dels motius de satisfacció que des de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca volem compartir i, també amb aquest aniversari, s'ha constatat que la festa està plenament consolidada i amb un èxit ben important de participació.

La festa significa un espai de trobada lúdic per a les persones grans del municipi. És una trobada en la qual també hi participen les persones que tenen dificultats de mobilitat, com són les persones que reben el suport del Servei d'Ajuda a Domicili o les que fan el seu dia a dia a les residències. Per tant, una trobada oberta a tothom i per a tothom. Enguany, vam voler que el cartell d'activitats fos dissenyat per les dues associacions de persones grans del municipi.

Amb les vostres actuacions de les activitats que anau realitzant durant l'any, ens vau mostrar la important i necessària feina d'activitat i dinamisme que realitzau a la nostra ciutat; a més d'una demostració d'alegria i vitalitat, que són tot un exemple! Gràcies per brindar-nos el vostre temps, tot compartint un capvespre ben especial.Volem aprofitar també per expressar-vos el nostre agraïment a les entitats i persones que vau fer possible la trobada: a la Creu Roja Ciutadella per la seva disposició amb el trasllat de persones amb mobilitat reduïda, així com amb el servei de prevenció; a la Policia Local i a la Brigada d'obres i serveis per la gestió efectiva de la seva activitat; i, de forma especial, als residents dels dos centres residencials de Ciutadella pels ornaments amb què vau decorar l'escenari de la festa.

Sentim satisfacció, en definitiva, perquè tots vosaltres, els vertaders protagonistes del capvespre, ens vau traslladar el vostre exemple, la vostra saviesa i la vostra experiència.
Moltes gràcies.

Magí Muñoz Gener
regidor d'Educació i Serveis Socials
Ajuntament de Ciutadella
de Menorca