TW
0

Ànims
CD Migjorn!
En primer lloc, la nostra més sincera felicitació al Penya Ciutadella pel seu triomf a la final de la Copa Regional.

En segon lloc, felicitar els nostres jugadors i entrenadors. S'ha arribat a la final per segon any consecutiu, i encara que ens haguem anat amb les mans buides, podeu tornar a estar orgullosos de la feina feta en aquesta Copa. Només heu de veure el que representau per al nostre poble, el sentiment que despertau entre tots els migjorners i migjorneres. Va tornar a ser una gran festa, que va unir tot el poble gràcies a voltros.

Sabem que vau acabar amb el cor trist, sobretot els que repetieu final, però n'esteim segurs que amb el bon ambient del vestuari que hi ha, els ànims es recuperaran prest i afrontarem la Lliga amb l'il·lusió i les ganes que ens identifiquen.

Agrair molt especialment tota l'afició, que va demostrar a tota Menorca que sentiu la passió pel futbol i sabeu reconèixer l'esforç fet. A tots els membres de la Banda de Música, que com sempre, amb el seu repertori van animar encara més la final. A Autocars Vidal, per la seva col·laboració per transportar a tots els aficionats i al Restaurant Can Berto, que malgrat la derrota, vam disfrutar d'un bon sopar de germanor, ja que arribar a la final ja és motiu de celebració.

L'any que ve ho tornarem a intentar, però ara toca la Lliga, que hi tenim un paper molt important a fer.
Ànims a tots i moltes gràcies pel vostre suport.

Atentament,

Junta Directiva
CD Migjorn