TW
0

Poques ajudes
Em va sorprendre que quan estàs de baixa per enfermetat, un cop s'acaba el contracte passes a la mútua i et descompten el temps que tens acumulat de l'atur. Jo estic de baixa des del 31/07/10 pendent d'una operació, per aquesta raó vaig acudir al Consell per demanar una ajuda perquè no trobava una altra solució. Em van enviar a l'assistenta social del municipi, l'únic que vaig aconseguir va ser una ajuda un sol mes. Vaig quedar molt decepcionada per la resposta obtinguda, mentre tens salut i pots fer feina va tot bé, però quan hi ha un problema no es preocupen per les teves situacions. Fa mal veure que no he pogut aconseguir res més i que a la gent de fora els ajuden molt més que a nosaltres. Al meu punt de vista, tindrien que analitzar més els casos, perquè nosaltres els menorquins també passem dificultats i volem lluitar pel que és nostre.

Isabel Torrent Marqués
Alaior

Inadmisible
n El pasado lunes en el mercado del Claustre (Maó) estuvimos comprando algunas cosas, como venimos haciendo desde hace mucho tiempo, en uno de los puestos ( Embutits Típics Menorquins - Merce con NIF 38999736). Compramos 350 grs. de queso curado y nos cobraron la inadmisible cantidad de 13 euros...(36 euros el quilo).
Señores, ¿a quién queremos engañar? ¿Cómo pretenden que vengan turistas, si por 350 gramos de queso les cobran esta fortuna? Señora Mercè, quédese por aludida y gracias, muchas gracias, gente como usted hace de esta preciosa Isla una visita imposible.
Tenga el respeto hacia los demás puestos, que trabajan día a día para que siga siendo Es Mercat de Maó, Sa Plaça.
Maria Pons Roselló
Alaior