TW
0

Nit màgica a Trepucó

A la Mila Ahedo: gràcies! Gràcies per aquest magnífic i espectacular regal que ens has fet aquest passat divendres, amb el que ens has demostrat que a Menorca podem oferir coses diferents, innovadores, i de qualitat i, no quedar-nos de braços creuats. El teu art escultòric, el so i la llum, varen fer d'una nit de lluna nova a Trepucó, un espectacle, que tranquil·lament podeu repetir al mateix escenari o a d'altres que com molt bé saps, n'hi ha molts de adequats a Menorca, i vareu entusiasmar de bon grat als assistents.

L'exposició de les teves obres al lloc més adient entre les pedres mil·lenàries, amb una il·luminació estudiada per a cada peça, feia que cada cara tingues una expressió molt singular, que cada cara recobrés vida...Amb aquesta tècnica innovadora del 3D Mapping, aplicada sobre el talaiot de Trepucó, vàrem podem contemplar què és l'art i la seva bellesa, en totes les seves dimensions. Una autèntica nit màgica, amb vibracions i sensacions que et transportaven, com si estiguéssim en un altre món; regal de luxe per a una nit d'estiu.

A-Temporals 2012 al recinte talaiòtic de Trepucó, ens ha posat de relleu les grans possibilitats que tenim a Menorca, d'oferir coses noves, -diferents-, i de gran qualitat, tan per als residents, com per als visitants.

Una vegada més, gràcies Mila, a tu i a tot el teu equip; en Josep Bagur, comissari d'exposició; en Lluís Daroca, mapping; en Guillem Soldevila, música; n'Ismael Martínez, electricitat; Àlex Llopis, fotografia i, a totes les entitats col·laboradores. Podeu repetir quan volgueu...

Toni Olives Camps
Maó

Sopar d'alumnes "Verge de Gràcia"

Les companyes de l'Escola Verge de Gràcia de la promoció del 86, aquest any complim els 40 i ho volem celebrar juntes amb una trobada el proper divendres 31 d'agost al Grill de l'Aeroport a les 21.30h.Si encara no ho has fet, posa't en contacte per a fer la teva reserva.

No perdis l'oportunitat de retrobar-te amb les companyes i compartir una estona agradable. Com més serem més xalarem!Qui vulgui assistir, que es posi en contacte a través d'e-mail: ncarretero2@gmail.com o al telèfon: 656269219 abans del 25 d'agost.

Núria Carretero Marí
Maó