TW
0

Guals de Dalt Sant Joan

L'Associació de Veïns de Dalt Sant Joan informa que no s'oferirà més informació ni coordinació sobre el tema de l'obligatorietat de sol·licitar els guals permanents, motivat pel següent:

Els recursos dirigits a l'Ajuntament han estat facilitats per l'Associació degut a una demanda popular dels veïns d'uns carrers concrets de la barriada; l'Associació va trobar oportú assessorar i ajudar a qui ho va necessitar, donada la seva vocació de servei als veïns.

Els citats recursos no són de l'Associació en contra de l'Ajuntament, sinó particulars, o sigui, de cada veí, en cap cas ha estat un recurs col·lectiu. L'Associació ha donat, simplement, una mà d'ajuda als veïns que així ho van sol·licitar.

Una de les principals funcions de l'Associació és la de fer d'interlocutor entre l'Ajuntament i els veïns, i la junta directiva ha d'intentar que la relació amb l'institució sigui el més fluïda possible.

Per aquest motiu, i vetllant perquè les relacions entre l'Administració municipal i l'Associació siguin cordials i de mútua col·laboració, s'ha decidit que l'Associació com a entitat no seguirà assessorant amb el tema dels guals.

Degut a les desestimacions dels recursos presentats a l'Ajuntament, un nombrós grup de veïns vol seguir amb els recursos que la Llei permet. Aquest grup de veïns s'ha organitzat independentment de l'Associació.

Associació de Veïns
Dalt Sant Joan

Maó

Per què estigmatitzau els treballadors públics (funcionaris)?

Els que treballem per l'Estat la majoria anomenats funcionaris som un col·lectiu que l'actual Govern està maltractant i ens fa culpables dels mals d'un estat corrupte i on els rics, banquers i evasors fiscals i polítics viuen més bé que mai, per a ells no hi ha crisi.

La gent hauria de sebre que proporcionalment hi ha manco funcionaris a l'estat que als països que ens envolten i que els nostres sous estan molt per sota del que cobren en aquests estats.

Per què ens feu culpables del dèficit públic si es culpa vostra, dels polítics i de l'augment de treballadors i càrrecs de confiança vostra, si quan transferiu no rebaixau la despesa ni llevau personal tot al contrari posau els vostres amics així diputacions, ministeris que tenen traspassades les seves competències tenen plantilles com si fessin feina en solitari?

Per què ens feu culpables del dèficit privat si han estat especuladors i banquers per voler guanyar més que mai i amb tècniques molt agressives?

Per què ens llevau dies de lleure que ens els havien donat a canvi de no pujar el sou? Per què ens els llevau si són a cost zero? Quin pecat tant greu hem fet?

Per què ens suprimiu el no perdre salari en cas de baixa laboral si també va ser a canvi de no pujar-nos els salaris? Tant dolents som que els nostres serveis públics fins que vareu arribar eren admirats per la comunitat internacional?

Per què sou tan covards i no acceptau la vostra responsabilitat i ens difamau davant l'opinió pública per conservar les vostres cadires i privilegis? Per què donau als bancs el que llevau a la sanitat i educació públiques? Per què no us rebaixau els vostres salaris al nivell que us correspondria per la poca responsabilitat que teniu i com a mínim un 33% que en nombres reals ens retallau i no només us llevau la paga de Nadal que inclòs a alguns de voltros ni us correspon, fent per tant demagògia barata?

Per què ens llevau la paga de Nadal que d'extra no en té res ja que el nostre contracte posa 14 pagues?

Encara esteu a temps d'entonar el "mea culpa" i fer pagar als vertaders culpables i no enfrontar-nos als nostres conciutadans només per poder seguir esprement al vostre poble per poder viure bé només una minoria.

Xec Vallori Llabrés
Ciutadella