TW
0

Una reforma de cada vegada més urgent

n Ja fa molts anys que la comunitat educativa de Sa Graduada reclama una escola en condicions. Des de l'administració ens han promès primer una escola nova i després una reforma.

El cert és que mentrestant...
– L'escola és més vella i insegura: humitats, males olors, corrents d'aire, fusteria antiga (ha caigut una persiana al pati mentre hi havia els fillets d'EI i s'han retirat totes les persianes), portes estretes, paviment deteriorat
– L'escola està més bruta: encara que mai hem vist l'escola neta, a partir d'ara les netejadores treballaran menys hores.
– L'escola és més obsoleta: la xarxa informàtica se'ns penja cada dos per tres, no tenim les condicions adients per instal·lar pissarres digitals,
– L'escola és més inaccessible per la gent que ha de venir a treballar amb cotxe: tots els centres públics de Maó tenen pàrquing menys el nostre.
– L'escola és més inhumana: som més de 300 persones que hi passem moltes hores cada dia i a tot l'edifici hi ha barreres arquitectòniques, no hi ha ascensor i falten sortides d'emergència

Fins quan hem d'esperar?

Des de la Conselleria d'Educació i l'Ajuntament ens asseguren que durant el curs que ve es durà a terme la reforma, que la partida econòmica de 2 milions d'euros està pressupostada. Però després de més de 10 anys de promeses incomplertes és lògic que desconfiem i expressem el nostre malestar per la manca de consens amb el professorat del centre. Noltros sempre hem manifestat que volem una escola en condicions pels nostres alumnes i el curs passat ja vam demanar el trasllat al centre nou fins que la nostra escola estés reformada.

Malgrat tot, l'equip humà que ocupem l'edifici ens esforcem en ser positius, treballem el millor que podem sempre pensant amb els alumnes. Però... hem d'esperar que passi alguna desgràcia perquè els "polítics" vegin que el trasllat és de cada vegada més urgent? Per a què hem d'estar més temps en un centre obsolet si a menys de 500metres tenim una escola nova quasi buida?
El trasllat s'ha de fer ja!

Mestres i personal no docent del CEIP Sa Graduada
Maó

Porque no asistimosa FERIAME

Ante la pregunta que nos formulan clientes, amigos y conocidos de porqué, como representantes oficiales de las marcas Renault, Hyundai y Dacia en Menorca, no asistimos a la Feria de Automoción que se organiza, queremos aclarar lo siguiente:En 2009 cambiaron el sistema de Distribución de algunas marcas de automóviles, reduciendo las instalaciones que tenían hasta la fecha. Esto llevó a que se cancelaran algunas Concesiones o que cambiaran de estatuto. En nuestro caso somos Servicio Oficial de las marcas que representamos.En 2010 hicimos llegar una carta a la Asociación interesándonos en seguir participando en Feriame como lo veníamos haciendo desde su fundación.

Su respuesta fue que, según sus estatutos, sólo estaba permitida la participación a las empresas que fueran Concesionarios. Acatamos su decisión, aunque no la compartimos.
Lo sorprendente de este año es que "invitan" a otro sector (motocicletas) a participar en dicha Feria. Idea que alabamos porque creemos que cuanta más actividades haya expuestas, mas flujo de clientes pueden asistir.

Nuestro descontento es que el sector de motocicletas no está incluido en los Estatutos de la Asociación de Concesionarios de Automóviles para poder asistir a Feriame (a no ser que lo hayan cambiado para este fin).
No entendemos que para según qué empresas los Estatutos de la Asociación tenga validez y para otras no.

Con el modo de actuar de la Asociación nos sentimos discriminados. Mas en un contexto económico como el que estamos pasando y donde es más necesario sumar que restar.
Queremos remarcar que, cuando desde la Asociación, se dan cifras de ventas de vehículos en Menorca incluyen también las nuestras. Sirva como ejemplo que del total de ventas del mes de Octubre, 53 unidades, un 36% pertenecen a las marcas que representamos.
Con todo lo expuesto anteriormente, queremos agradecer a nuestros clientes, amigos y conocidos la confianza depositada en nuestras marcas y les emplazamos a que visiten nuestras instalaciones donde podrán ver y probar las novedades de Renault (Nuevo Clio), Dacia (Lodgy) o Hyundai (i40).

Menorca Automoción S.L.