TW
0

La "X" que ajuda
a canviar-ho tot

La Junta Insular d'Asinpros, reunida fa pocs dies, va acordar sol·licitar la col·laboració dels menorquins i menorquines en la present campanya de la Declaració de la Renda, per tal que marquin la casella de "Fins Socials".

En l'actual situació econòmica, la labor solidària de les entitats recobra una extrema rellevància. Per norma general, els programes per a usuaris majors i usuaris amb discapacitat són els que més injecció reben en concepte de subvencions procedents de la casella solidària. Entre ells, plans d'assistència i autonomia personal, promoció de places en residències, adaptació de vivendes tutelades, ocupació, serveis de respir i recolzament a les famílies que tenen a càrrec persones amb discapacitat.

En el 2012, 300.000 espanyols més que l'any anterior van escollir aquesta opció. La seva "x" va representar un augment de 8 milions d'euros destinats a 425 organitzacions no governamentals. La llavor ha servit per finançar al llarg de 2013 un total de 1.103 projectes que han beneficiat a més de 6 milions de persones.

Us demanem la vostra col·laboració alhora de marcar la "X Solidària", perquè el sector de la discapacitat és prioritari i perquè el fruit d'aquests números són les xifres que ens interessen, aquelles que fan possible la millora de la qualitat de vida de les persones que més dificultats estan travessant. Fàcilment, pots afavorir, promocionar, prevenir, millorar, progressar.... el teu gest pot ajudar a canviar-ho tot. Vos convidem a construir el poema futur.

Manuel Solá
President ASINPROS

"50 pintors d'avui",
en Alaior

El Ayuntamiento de Alaior agradece al Govern balear y al Consell de Menorca la oportunidad que nos brinda de poder exhibir la muestra pictórica "50 pintors d'avui", que organizada con motivo de la Diada Autonòmica, recala ahora en nuestra población.Estamos convencidos de que esta exposición es en estos momentos el más completo escaparate de la contemporaneidad artística de Menorca, congrega a medio centenar de pintores y supone una lección práctica y visual de los estilos artísticos y maneras de plasmar realidad o fantasía con fines estéticos. Por todo ello, nos complacemos, juntamente con el Consell y el Govern, en invitar a todo interesado en el mundo de la creación plástica al acto inaugural, que se celebrará mañana viernes a las 20 horas en Es Convent de Sant Diego.

Asimismo invitamos a los centros educativos a aprovechar el material didáctico que el Consell elaboró para esta ocasión y que es una buena manera de hacer rendir los recursos disponibles.

Iniciativas como la que se nos ofrece a partir de mañana son un ejemplo de trabajo colectivo y del buen nivel alcanzado, aspectos que queremos reconocer a los organizadores y a todos los participantes y por los que nos sentimos también agradecidos.
El impacto de esta muestra va a extenderse hasta el 2 de junio.

Misericordia Sugrañes
Alcaldesa de Alaior