TW
0

Deu mesos de la Junta Local de Fornells
Des del PSOE de la Junta Local de Fornells ens sumem a la decepció del president de la mateixa, però per diferents motius. Sabíem que hi havia una comissió mixta per poder transferir competències a la Junta, i esperàvem almenys un petit resum per part del president de les valoracions d'aquesta comissió i no haver de saber com havia anat a través de la premsa. Realment es decepcionant que no ens tinguin en compte ni ens traslladin els acords arribats a la comissió, ja siguin favorables o desfavorables.

Des de la nostra agrupació intentem presentar propostes per millorar el benestar dels nostres veïns i així es demostra, quan la immensa majoria de les propostes presentades son votades per unanimitat i dutes a terme en la seva majoria, com són: que s'estudiï la possibilitat de més presència policial en les hores de més afluència, posar bandes sonores o passos elevats en els trams de presència infantil, com a parcs o plaça s'Algaret, convidar els veïns que tinguin en mal estat les seves façanes, a donar una mà de pintura.... Fa dos mesos, també es va proposar i aprovar per unanimitat, la creació de una taula rodona per dinamitzar la temporada estiuenca, entre els membres de la junta i totes les associacions i entitats representades al nucli tradicional de Fornells. Estem també preocupats pels amarraments i l'estat del port de Fornells, com molts veïns, veïnes i entitats del poble, ja que a Fornells depenem directament d'ells. L'Ajuntament ha anat contestant les nostres peticions.

La nostra predisposició és fer feina pel poble, recabant i presentant propostes del nostre dia a dia. Volem una Junta més propera als veïns, participativa i amb diàleg intern, cosa que trobem a faltar. L'enfrontament, ho deixem a qui ho vulgui enfocar en aquest sentit, només farem feina pel poble de Fornells i amb totes les persones que així ho desitgin.

El darrer plenari de la Junta Local de Fornells, hi havia uns punts a l'ordre del dia on el batle del municipi demanava a la Junta el seu parer sobre uns convenis urbanístics pendents d'aprovar pel plenari municipal i feien referència al FOR-2, a més d'una possible zona blava al passeig marítim de Fornells. Abans, es varen fer dues reunions informatives amb tècnics de la casa on se'ns va explicar el contingut dels mateixos, i sorprenentment, el president, fent cas omís al reglament de funcionament de la Junta local, es va negar a passar-los a votació tot i que a la darrera reunió així es va acordar. L'única manera de donar la nostra opinió a l'Ajuntament és a traves de les votacions de la Junta a traves del plenari i si se'ns nega també aquesta possibilitat als vocals de la Junta, aquesta no té massa raó de ser. De totes maneres, seguirem lluitant pels veïns de Fornells.

Maria del Carmen
de la Hoz Navarro

vocal de la JLF
Xavi Piñol Sorolla
vocal de la JL

Professorat: col·laboracionista
o resistent

Enhorabona al professorat que no fa vaga. Cobren 100 euros, un dia de descans i se n'aprofiten del que puguin aconseguir els que sí protesten. I, en cas de represàlies, ells no hi eren. No arriben a final de mes. Als vaguistes, en canvi, els en sobra. La vaga no, millor altres maneres: protestar sense risc o protestar sense molestar. Per exemple: que protestin els altres! "Virgencita, virgencita, que me quede como estoy!"

Enhorabona als directors. Excepte admirables excepcions, disposats a ser la corretja de transmissió del tricicle Bauzà-Delgado-Estarellas. No dimitiu. Ser el ramat del farmacèutic és més còmode que aguantar els al·lots. Avui és l'article 20. I demà, el 220.

Enhorabona als sindicats i als partits locals. De "Chacons" i "Rubalcabas" n'hi ha a totes les cases. Dins les vostres, n'hi ha molts. Deslegitimats ara, per la vostra trajectòria anterior, justament quan sou més necessaris que mai. Sobrepassats per plataformes amateurs. No dimitiu. L'alternativa, tornar a classe, no és gens atractiva.

Intentar solucionar individualment problemes col·lectius, només beneficia els privilegiats que no els pateixen i, temporalment, els seus obedients col·laboracionistes. Pensau-ho bé. Roma, encara no paga traïdors. O no, Sr Bosch? I tu, Juana María, seràs el següent "clínex" d'en Delgado?

Indiferència, silenci, i ambigüitat. Actituds col·laboradores pròpies dels col·laboracionistes. Imprescindibles perquè el PP imposi la reeducació. El national-catholicism 2.0. La versió spanglish del Sr. Onofre Ferrer.

Aquesta xerra tant perquè és funcionària! - li exclamà el destinatari. Encara no xerra prou! Intolerable seria que, sent funcionària, dugués la boca tancada! - li replicà el carter.

Atentament,

Francesc Anglada i Benejam
Ciutadella