TW
0

L'APIMA de Calós recolza l'equip directiu

Passades vàries hores després del greu trasbals del passat diumenge, i lleugerament recuperats de les contradictòries sensacions entre d'horror per el que hagués pogut passar i d'alleujament per pensar que tot lo material té solució, volem manifestar el nostre suport a l'equip directiu de Calós. Encara sense tenir gens clar l'abast de les mesures que s'hauran de prendre a partir d'ara, ens posem a la seva disposició, així com al costat de tots els pares i mares dels alumnes del centre.

Tenim absoluta confiança en la tasca de l'equip directiu, i sabem amb total certesa que el que ha passat no era en cap moment previsible, ni hi havia el més mínim signe de que cap part de l'estructura de l'edifici tingués cap mena de problema. Hem estat testimonis de diferents actuacions de millora a la nostra escola, i molt més intensament en els darrers anys, tant si els fons aportats per el concert amb la Conselleria eren suficients com si s'havien de buscar altres fonts de finançament per afrontar-les. Però mai hem sigut conscients de problemes estructurals que ni tant sols les periòdiques revisions tècniques han sabut detectar.

Ara toca la feina d'assegurar-nos que la resta de l'edifici està en les condicions adients i afrontar la rehabilitació de la zona afectada, i en aquesta tasca tindran en tot moment l'APIMA al seu costat.

També cal fer una reflexió sobre els protocols seguits en les inspeccions per part dels equips tècnics que revisen els nostres edificis, potser calen intervencions més complexes en les revisions que ens puguin donar la certesa de què no ens hem de preocupar per la integritat de tota la xarxa d'instal·lacions de les que es fa ús par part de les diferents administracions públiques.

Volem així mateix manifestar que nosaltres, com a cristians creients que som, donem gràcies a Déu perquè no hem de lamentar danys personals, i que tenim fe en que Maria Auxiliadora i Sant Joan Bosco seguiran vetllant per tots nosaltres.

La Junta Directiva de l'APIMA de Calós
Ciutadella