TW

S'Enclusa: no en sabem res dels 7 milions d'euros que havien de servir per posar en marxa aquest projecte beneficiós per a Ferreries, ens agradaria que el president del Consell Insular de Menorca informés al poble de Ferreries de l'actual situació referent aquest tema.

- Museu de la natura: ens va saber greu que es tanqués de forma tan precipitada, no sabem si es fa res per tornar a tenir-lo obert el més prest possible, si es fa res perquè s'hi faci alguna altra activitat cultural, si es fa res perquè alguna entitat en pugui fer ús

- Camí d'en Kane: no sabem res de les gestions que s'havien de fer amb els propietaris de Binimoti i Santa Rita, mentre tant la gent del poble demostra, una vegada més, l'interès per recuperar aquest camí anant a fer neteja d'alguns trams...

- Matèria orgànica: fa poc temps ens arriba la notícia que a la planta des Milà la matèria orgànica no és tractada ni separada de la resta de fems, Ferreries ha estat capdavanter en el reciclatge dels residus des de fa molts anys i així pensam que ho hem de seguir fent, amb més campanyes de conscienciació i informació, no és de rebut que no s'informi a la població d'aquest canvi mentre la gent fa l'esforç de separar la matèria orgànica de forma inútil.

- Cala Mitjana: no entenem com les barreres de Cala Mitjana aquesta tardor i durant el que duim d'hivern han restat obertes quan fa poc temps es va acondicionar un aparcament a l'entrada de Cala Galdana per tal d'evitar trànsit de vehicles a l'espai natural de Cala Mitjana... no entenen quin criteri segueix l'Ajuntament de Ferreries ni per què no informa als grups polítics de l'oposició ni a la població en general...

- Condicionament tram de l'antiga carretera general: seguim pensant que s'hauria de consultar a la gent del poble quin projecte s'hauria de fer en l'antic tram de la carretera general al seu pas per Ferreries.

- Sala Multifuncional: ja falten pocs mesos perquè es pugui inaugurar aquest important espai cultural per al poble. Pensam que ara és l'hora d'ajuntar les entitats de Ferreries per xerrar de com se gestionarà aquesta sala, és hora de donar veu a les entitats perquè puguin dir la seva referent a aquest tema.

- Millora dels carrers: asfaltat dels carrers de Ferreries. Segons dades del Consell Insular de Menorca només hi ha un 19 per cent de vies públiques de Ferreries en bon estat. Creim que s'ha de fer un seguiment exhaustiu i seriós del manteniment de l'asfaltat dels nostres carrers abans que vagin a pitjor.