TW

Gràcies a les notícies de premsa i a les cartes d'opinió aparegudes a la premsa local, molta gent està al corrent dels greus problemes de convivència entre el vesins del centre de Maó i la conducta incívica de molts clients de la discoteca SI.

Problemes derivats dels renous, crits, vidres romputs, pixarades als portals, etc. Aquests fets reiterats han estat la causa de les nombroses denúncies presentades a l'Ajuntament. No es tracta d'un problema menor, afecta seriosament al dret al descans de molts de nosaltres. Per això les nostres denúncies i la petició d'empara a qui té la responsabilitat de vetllar per l'ordre i la convivència a la ciutat.

No oblidem que aquesta discoteca està ubicada en un tram de carrer especialment estret, en el centre de Maó, circumstància que agreuja, encara més, les molèsties esmentades.

Recentment els vesins hem requerit els serveis d'un advocat que defensi els nostres drets. Fa uns dies ens ha informat que la senyora batlessa i el seu equip de govern han decidit no atendre cap de les nostres demandes, argumentant que ha disminuït l'afluència de clients i de renous, i que res justifica una reducció d'horaris, com demanam els vesins afectats.

Davant aquesta clamorosa fal·làcia els vesins ens preguntam: per què manipulen i tergiversen la realitat dels fets? A quí volen enganyar? A nosaltres no, certament. I no s'enganyin vostès, senyora batlessa i senyors regidors, i no ens prenguin pel que no som, per favor.

Si la primera obligació de l'Ajuntament és procurar el benestar dels ciutadans, posant-se al davant en la defensa dels seus drets legítims, per què no ho fa? Per què ens dóna l'esquena? Per què ignora els nostres drets? Si no treballa pels interessos dels seus ciutadans, per a qui treballa?

Aquesta mostra de menyspreu i d'insensibilitat a l'irrenunciable dret al descans de tantes persones és, pensam, impròpia d'una correcta gestió de govern.

L'actuació de la senyora Reynés i els seus regidors, donant l'esquena als seus vesins i, per tant, posant-se al servei d'uns interessos aliens a aquells que haurien de servir ens sembla molt preocupant.

Senyora Reynés, els vesins ens sentim injustamente tractats, consideram la seva actitud una burla i una agressió a la nostra dignitat personal i col·lectiva. No ens mereixem ser tractats d'aquesta manera.

Li demanam que reflexioni. Recordi que el seu lloc, com a batlessa, ha d'estar sempre al costat dels drets del ciutadans que representa. Reflexioni, per favor, i pensi que rectificar és de savis. És el moment de fer-ho, en conciència.