TW

«No hay que tener miedo a nada. El único miedo racional que nos debe asaltar es el miedo al miedo mismo».

Amb aquesta frase del president Kennedy volem començar aquesta nota.

No tenim por de demostrar que si hem estat útils, que s'ha fet feina de forma il.lusionada, amb esforç integrador, amb voluntat de diàleg, capacitat de compromís, i de forma altruista i per açò mereixem tots un major respecte.
No tenim por a demostrar que la crispació interna no va més enllà que el simple gest de la discussió plural. Ni tenim por a demostrar que no hi ha abús de partidisme, hem elevat al Consistori 90 propostes, on el 87 % han estat aprovades per la majoria qualificada de 3 de les 4 forçes polítiques, i la resposta de l'Ajuntament és que: està en estudi, així el 90 % de les propostes.

El que si genera crispació, es que fa 3 mesos que no se'ns ha contestat a les propostes dels tres darrers plens, i no critiquem a la Batlia en absolut, governar no és fàcil, però el que no podem assumir en forma alguna , és que se'ns acusi de no treballar per Fornells.

Vull destacar, una proposta de cada Grup integrant, perquè gràcies a tots, és possible caminar cap a bé, per part de l'Entesa s'han fet coses tant important com posar de manifest l'oposició radical a la construcció d'un projecte nàutic al forns de la badia i elaborar per col·laborar amb presidència un full de ruta per millorar, per part del PSOE, entre moltes altres coses que han presentat, es va fer un document conjunt per tal d'oposar-nos a les prospeccions, i per part d'UMe, embellir el saló d'actes amb pergamins representatius per tal d'honrar les figures dels ex batles, i per part del PP s'ha proposat reiteradament que l'Ajuntament assumís la gestió de la Zona Portuària, amb les seves respectives compensacions.

Per tant, entenem que aquí l'únic que por tenir por racional seran aquells que es sentin gelosos de l'activitat que podem arribar a fer junts, de les nostres idees il·lusionades, i tot sense voler res més a canvi que un simple gest d'agraïment i sensibilitat cap a les nostres persones.

I no acceptarem de cap forma que es fomenti el distanciament entre pobles, perquè tots formem el mateix municipi.