TW

Soc un jove, de Barcelona (Sabadell) resident a l'illa ja fa 10 anys. Enamorat d'aquest tros de terra en mig de la mar, vaig descobrir unes de ses meves aficions, que ara per ara és el que memanté viu d'esperit i cada dia em dona forces per sortir al carrer i somriure a la vida, «la fotografia».

Faltarien paraules, per poder transmetre la pau, la felicitat i el molt que m'ha fet créixer com a persona, Menorca.

Cadaracód'aquest trosde terra on tinc l'oportunitat de transmetre amb la meva càmera, el que molta gentsomniaconèixerenun moment de la seva vida.

El cel, ple de colors, on a cadaestacióde l'any és un espectacle. Observar les seves estampes acompanyades en moltes ocasions de núvolsque semblenvoler dibuixar imatges quehipnotitzena tota persona que ho observi.

Poder observar el vol dels ocells, que amb el seu cant i la seva presència, te fa gaudir de les seves migracions iestànciesa l'illa.

La mar, on tan sols fa falta un silenci per escoltar les ones, que semblen xerrar de les mil histories que haurà viscut.

La mar,tranquil·la en ocasions, on la pau està a la mà de quivolguícercar-la.

La mar, brau, acompanyat de vents que fa d'ell, el lloc de la terra mes temible per els navegants i feiners d'ella mateixa. Molts d'ells amb un port de sortida, però en moltes ocasions sense un port de tornada.

I la terra.

Terra que replega tot tipus de fauna.

Terra que ofereix mils colors diferents a cadaèpocade l'any.

Terra que ofereix espècies autòctones només trobades a Menorca.

Terra, acompanyada de boscos frondosos, com catifes que canvien de color segons l'estacióde l'any.

Terra d´arbres centenaris, d'arbres que no pots evitarobservar-losi escoltar juntament amb el vent les seves paraules transmeses per les seves fulles.

Terra on poder gaudir del gran i majestuós cavall de raça menorquina, on amb la seva força, el seu cos, noblesa i la seva elegància ,fa omplir ses places de tots els pobles, perfestejar, poder agrair-li la seva presència i tindre l'oportunitat de tindre un contacte amb ell tan directe,que t'omple el cor de tal manera que desitjaries poder immortalitzar aquell moment de per vida.

Menorca, terra de mil histories viscudes i de secrets amagats.

Terra de somiadors i de valents.

Menorca, el meu gran amor.