TW

Davant el ja imminent inici de les obres de reforma i ampliació. de la nostra carretera general (tram Maó -Alaior) amb aquest macroprojecte que, tot i així havent-lo reduït, diuen, i que consider realment exagerat, me faig unes preguntes.

Em demano: no podríem executar un projecte, que ja hi era, fet a la mesura de les nostres necessitats reals, del nostre entorn natural i aplicant el tradicional seny menorquí?

Quan aprendrem a fer les coses bé...? Sembla que encara no en tenim prou amb una pobre Espanya empastifada d'obres gegantines i equivocades: aeroports tancats, xarxes de carreteres infrautilitzades, línies de metro mai emprades, grans i pomposos edificis sense utilitzar o autopistes deficitàries que ara no podem mantenir?

En poc temps els ciutadans podem patir noves retallades, per què no començar idò, per retallar aquest macroprojecte? Qui pagarà l'alt cost del seu manteniment i de les 200 faroles que il·luminaran les sis rotondes projectades? Sembla que s'oblidi que ja estem endeutats fins a les orelles i que ens vulguin endeutar encara més.
El proper diumenge, estem convocats a votar i, a molts com jo mateix se'ns presenta un dilema important: hem de votar per aquells que són capaços d'escoltar seriosament i, si convé, rectificar, o als qui només manen, imposen i no dialoguen mai amb ningú? Tots, absolutament tots, ens hi juguen molt. Cal pensar-hi.