TW

Entre, una manca total de projecte de mobilitat i una campanya nul·la d'informació, el poble de Ciutadella està ben desemparat davant un equip de govern tan poc resolutiu en temes de mobilitat.

Està passant exactament el que ja vam dir que passaria des d'UPCM si els semàfors entre es camí de Mahó i es carrer Orient no estaven instal·lats en començar l'estiu: un caos circulatori al llarg del Camí de Mahó, Constitució i Contramurada. Estem en plena temporada turística, i a dia d'avui, l'equip de govern està desviant tots els cotxos que surten de la zona nord, des de Sant Antoni Mª Claret, cap a Camí de Mahó, i açò suposa una massificació de vehicles dins sa Contramurada. Ens comentava un transportista que fa feina per un magatzem d'alimentació que hi ha dies que, des de que surt del Polígon fins arribar a la Plaça des Pins està 45 minuts de rellotge. Alternatives i solucions a aquest despropòsit n'hi ha, ara bé, Ciutadella necessita d'uns polítics amb capacitat de decisió, amb sentit comú i motivats pel seu poble. Si estès en les nostres mans, resoldríem la saturació de sa Contramurada desviant tots els vehicles que vénen de la zona sud cap el Camí Vell i invertint el sentit de circulació en el petit tram entre Camí de Mahó i Sant Antoni Mª Claret. I evidentment habilitaríem un bon Stop al camí de Mahó, donant prioritat així als vehicles que surten des carrer de les Àmfores i, si fos necessari a les hores puntes es regularia el trànsit amb la policia local. Tot açò mentre esperem pacientment els semàfors que s'han d'instal·lar en aquest punt i que no arriben mai.

Des d'UPCM tenim els nostres dubtes de que s'equip de govern sigui capaç de resoldre els problemes de mobilitat que pateix actualment Ciutadella; perquè propostes en positiu no ens hem cansat d'aportar-ne al llarg de tota la legislatura i poca atenció han demostrat.

No és de rebut per Ciutadella i no acceptam des d'UPCM que hi hagi tan poc criteri global, tan poca previsió i preocupació. Ciutadella es mereix un projecte global de mobilitat que faci del poble un espai més pacífic i acollidor.