TW

Un altre any hem pogut gaudir de les festes patronals del nostre poble. Hem intentat, amb la col·laboració de moltes persones, continuar posant en relleu els costums, les tradicions i els sentiments en tots els actes de la celebració.

És amb l'inici de les festes amb el pregó, continuant amb el primer toc de fabiol, quan els nostres sentiments comencen a intensificar-se. I no en parlem, ja, quan el fabioler va al pla de sa Creu a demanar el permís del batle per anar a recollir el caixer fadrí! Un acte emotiu i de gran rellevància, una emoció que es palpa en el fervorós ambient que ens envolta.

Volem donar les gràcies a tota la gent que, d'una manera desinteressada, hi participa amb el seu esforç i aporta il·lusió i ganes de transmetre l'essència de les nostres festes. Per tant, agraïm sincerament el suport de les diferents associacions, clubs, veïns, comerços i altres entitats la feina i la implicació sempre presents.

Tampoc podem deixar d'agrair la col·laboració de la Policia Local, Creu Roja, Protecció Civil, treballadors municipals, així com el suport i el treball dels col·laboradors i patrocinadors, als quals sempre demanam que continuïn amb la seva aportació durant les festes patronals. A tots, gràcies.

Una volta hem tornat a viure les nostres festes, tenim la seguretat que el poble de Sant Lluís haurà tingut la satisfacció de retrobar-se un any més amb la família, amics i visitants, una oportunitat festiva de fer aflorar any rere any renovats sentiments amables.

Creim que és important també que les festes siguin de tots i per a tots; així idò, fillets, joves, adults, gent gran i visitants han omplert els carrers del nostre poble donant-hi color i alegria, però també observant grans dosis de respecte i seny, cosa que demostra l'interès de tothom que les festes transcorrin d'una manera acurada.

No podem deixar d'agrair als pregoners de Sa Vessa Mos Fot l'escenificació que ens van fer amb motiu del seu 30è aniversari, una celebració que ens va fer passar una vetlada inoblidable. A la pregonera infantil, Imma Mas, que amb la seva veu va donar vida a la gegantona Tecla, a la qual vam acompanyar durant la celebració del 25è aniversari dels nostres gegants Lluís i Maria, una convivència amb què petits i grans ens ho varem passar d'allò més bé; per tant, també el nostre agraïment a la colla de geganters de Sant Lluís per la seva feina i dedicació.

Agraïm també a Alfonso de la Llana, pregoner de les nostres festes menors de Sant Lluïset, acompanyat de na Niní a la guitarra, el seu glosat amb el qual l'un i l'altra ens van regalar una vetlada entranyable.

I ja per acabar, hem de donar el nostre més sincer agraïment a tots els caixers, cavallers i fabioler, protagonistes de debò d'aquestes festes. Com cada any, el seu esforç, la il·lusió, l'orgull i l'emoció queden demostrats en aquesta celebració festiva, així és que els agraïm tantíssim el seu interès de vetlar perquè la tradició perduri per sempre més.

Moltes gràcies a tothom.