TW

El sector del calçat de Menorca en la seua totalitat (fabricants e indústries auxiliars), desitjam fer públicament un més que merescut i per tant obligat reconeixement a D. Jaume Mascaró Pons, tant a la seva persona com a la seva trajectòria empresarial.

Va ésser una persona molt treballadora, amb grans dots comercials, una excel·lent visió de futur i un gran esperit emprenedor, qualitats que van fer possible que el calçat de Menorca a través de la seva empresa fos conegut internacionalment.

Recordem que el Grup Mascaró va començar amb la fabricació artesanal de sabatilles de ballet i s'ha convertit en un del símbols del calçat espanyol, amb presència als cinc continents, a través de les seves diferents marques Mascaró, Ursula Mascaró, Pretty Ballerines i Pretty Loafers.

El sector del calçat de Menorca sempre li estarà agraït pel seu bon fer i recordarà la seva persona com qui es va dedicar amb cos i ànima al nostre sector, aconseguint situar la seva empresa entre les firmes espanyoles de calçat de major importància.

A l'any 1983, quan es va constituir l'Associació de Fabricants de Calçat de Menorca, la jove empresa Jaume Mascaró S.A., que va ser creada a 1980, ja va formar part d'ella, participant i col·laborant en les activitats, gestiones i iniciatives en pro de sector del calçat de la nostra Illa.

Les empreses fabricants de calçat de Menorca i les industries auxiliars de calçat de Menorca volem expressar el nostre mes sentit condol a la família de D. Jaume Mascaró i en especial a la seva filla Lina, expresidenta i actual membre de la Junta Directiva de la nostra Associació.