TW

Durant l'any 2015 només hem fet dues comissions informatives i un plenari ja que l'activitat de l'equip de govern ha estat pràcticament paralitzada i dedicada exclusivament a la publicitat i propaganda.

L'oposició sí ha fet la seva feina, i ha sol.licitat en el darrer any nombrosa documentació i factures de més de 200 expedients per controlar i fer el seguiment de l'acció de l'equip de govern que és la nostra responsabilitat.

Les preguntes a l'equip de govern les hem fetes quan s'han convocat les comissions informatives, on no hi ha participat pràcticament mai l'alcaldessa, ja que nombroses vegades ha hagut d'excusar la seva absència.

La majoria de plenaris que s'han convocat han estat extraordinaris, açò vol dir que s'han fet fora del calendari establert, i no ens permeten fer preguntes als regidors de l'oposició.

Per açò, les preguntes les hem hagut de dirigir als regidors i regidores de l'equip de govern en comissió, i moltes vegades o no saben o no volen contestar. En la darrera comissió, després de tenir l'Ajuntament aturat tres mesos, varen demanar informació sobre 8 qüestions diferents. Un regidor va dir que no ho sabia, l'altre va dir que ho consultaria, un altre va dir que s'ho miraria.

Si ho comparam amb la poca feina feta per la Sra. Sugrañes com a diputada en el Parlament balear aquests 4 anys, i els nuls resultats que ha obtingut Alaior, no hi ha color.

Han emprat un doble discurs en temes fonamentals per als ciutadans com l'educació o la sanitat. Així quan són a Alaior diuen una cosa, i quan són a Palma en voten una altra, sempre a les ordres de les retalladles d'en Bauzá. Per cert, les 6 iniciatives en el Parlament Balear de la Sra. Sugrañes ens han costat 200.000 euros.
I ara que surten crítiques a la seva gestió per diferents mitjans de comunicació, i molts de ciutadans i ciutadanes poden contrastar allò que vostès han fet o han deixat de fer, s'han posat molt nerviosos.

L'hotel de Torralbenc sense final d'obres ni llicència d'activitats, l'expedient del geriàtric aturat durant més d'un any, la contractació de la recollida de fems paralitzada, el dèficit en la gestió de l'aigua i el sanejament, queixes de manteniment en els centres educatius, deficiències en les obres executades, etc.
Per tant, no facin el ridícul davant la població i assumeixin democràticament les crítiques a la seva gestió municipal.

L'oposicíó sí ha fet la seva feina, i ho saben.

PSOE
Alaior