TW

Demanaria a l'Ajuntament de Ciutadella que per les festes de Sant Joan, eixampli el pas o 'carrerany' a quatre metres d'amplada: dos metres perquè corrin els cavalls i un metre per seguretat a cada banda.

Així la gent no estarà tan damunt dels cavalls quan corrin els Jocs des Pla.

També deman que en es Pla es pinti una retxa (línia de seguretat) al terra, de dalt fins baix des Pla de color blanc florescent, igual que les que pinten els pintors de l'Ajuntament pels carrers i carreteres, línies contínues de 20 centímetres d'ample. Així els voluntaris i la gent sabran on es tenen que posar en córrer els cavalls: darrera la línia de seguretat i als que no la respectin que els de Protecció Civil els treguin des Pla.

I perquè la línia de seguretat no es pugui borrar demanaria a l'Ajuntament que la pintés damunt una fina capa d'asfalt, així duraria per sempre i cada any la pintarien de nou com fan amb els carrers i carreteres. I quant s'acabassin les festes la tornarien a tapar amb la terra des Pla. Fins l'any que be. Així durarà per sempre, com la qualcada des Molí des Cavallitos y la pedra de Sant Antoni a la plaça de ses Palmeres.