TW

El motiu de la meva carta no és altre que posar en manifest el poc interès dels polítics a les persones amb diversitat funcional.

Fa ja uns quants anys, sa Platja Gran va sofrir unes quantes modificacions per tal de ser adaptada per a persones amb mobilitat reduïda amb uns bons aparcaments gairebé a peu de platja i amb una passarel·la que anava des dels aparcaments fins al mar, una gran idea perquè la única platja que es troba dins el nucli del poble de Ciutadella pogués ser accessible per a tots.

Cada dia pas per sa Platja Gran, i puc veure que, com cada any, quan queda inaugurada la temporada de bany i d'estiu, s'ha realitzat la neteja de la platja i l'han deixada a punt per que tothom en pugui gaudir.

Tothom? No, tothom no, ja que des de fa dos estius he pogut comprovar com la rampa per a persones amb mobilitat reduïda que dóna accés a l'aigua no hi arriba, està destrossada, ja sigui per un mal ús o pel simple pas del temps i, per tant, l'accés a l'aigua des de la plataforma de les dutxes està tallat.

Potser hi ha qui pensa que no se'n dóna ús però desgraciadament no se'n dóna ús perquè no està en condicions i, és una vertadera llàstima que la inversió realitzada i, el fet de donar una passa endavant cap a una societat més integradora, hagi durat tant pocs anys.

Esperem que no sigui massa tard i que no tothom estigui tant enfeinat amb la campanya electoral que s'oblidin que hi ha coses que també importen i que un petit esforç podria fer que aquest any tothom pugui gaudir de sa Platja Gran una altra vegada.