TW

És una vergonya, per no escriure altres adjectius més forts... els explico.

Avui, dia 2 del present, al voltant de les 20 hores, tal com acostumo a fer bastants dies de la setmana, he anat a passejar amb la meva dona i es meu ca i la meva cusa per sa Colàrsega.

Quan feia una estona que passejava ens han començat a donar uns marejos i en veure la vorera de la mar hem vist gasolina per omplir uns quants dipòsits per al motor de les barques, a més d'altres porqueries ¿tòxiques, també?

¿Hauria estat molt demanar que haguessin posat un cartell anunciant el perill?

Potser és que esperen acabar de netejar demà, perquè a aquella hora ja no era horari laboral !!!

Però, si ja han donat per finalitzat la neteja s'han lluït, no els voldria jo a casa meva.

Voldria saber de qui és veritablement la culpa de l'abocament.

Si se li ha obert un expedient.

Si van a ser multats (sigui persona física o jurídica), encara que això de les multes ja se sap, si l'infractor té influències, o té prou capacitat econòmica o i no tenen vergonya, paga la multa i seguirem amb el mateix. No seria sa primera vegada que passés.

Atès que en la meva modesta opinió crec que és un desastre ecològic (algú m'ho podria explicar) i que ho pagará tota la fauna marina, etc, trobo a faltar veus autoritzades (partits ecologistes, associacions, etc) que no hagin dit res al respecte, a lo millor és que prevalgui altres esdeveniments, o que ho facin d'aquí a uns dies.

També sóc conscient, a causa del meu poc coneixement en aquests temes, i que no per això minva la meva sensibilitat amb aquest tema, hi hagi carregat les tintes (també voldria que algú m'ho expliqués).

I acabo com he començat. És una vergona, i a mesura que estava escrivint més m'ho semblava.