TW

Sobre la polèmica creada pel resultat del premi de pintura de Sant Lluís, voldria dir com a veí i com antic regidor d'aquest Ajuntament dues coses:

Com a antic regidor estic plenament convençut del que diu l'equip de govern actual, és totalment cert (per una vegada em poso de la seva banda sense que serveixi de precedent). Jo vaig estar de president del premi de fotografia que es feia des de l'àrea de Turisme i el funcionament és el mateix que el que vostès expliquen. Les obres es presenten amb pseudònim i una vegada decidit qui és guanyador mitjançant un sobre a part es sap qui és l'autor, per tant crec amb la seva ètica i la de tots els que van intervenir amb el resultat i el fet que la filla de la batlessa guanyés el premi es purament casual i segurament merescut.

Salvada l'ètica del procediment vull dir que hi ha una altra cosa que es diu estètica. També com a ex-regidor explicaré que el segon any de estar a l'àrea de Turisme, dintre dels mercats d'estiu es va fer un corretapes a on les persones votaven la millor tapa i a canvi hi havia al final de la temporada dels mercats un sorteig per fer un tarda al spa a un hotel del municipi que va cedir gratuïtament. Per evitar mals entesos jo no vaig dipositar cap vot no fos que per casualitat em toques i hagués polèmica (l'estètica de que parlo). Una vegada fet el sorteig amb la ma innocent de la secretaria de l'Ajuntament va resultar que li va tocar a una treballadora del propi Ajuntament, no em va tocar a mi però el fet de que fos algú proper a l' Ajuntament em va crear un cert dilema ja que vaig estar content per ella però també em vaig sentir malament potser per aquesta estètica, en aquest cas portada a l'extrem.

Com a veí li diré a la senyora Morlà que encara que les bases diguin que si pot presentat tothom, pot ser per estètica, la seva filla no s'hi hagués tingut que presentar (no vull coartar la llibertat de ningú, ni donar lliçons com a pare) però si a més a més és una bona artista podia passar el que ha passat i crear una polèmica innecessària, a més estant dotat el premi amb 1.000 € , de vegades tenir un càrrec comporta unes certes obligacions no escrites, per qui l'ostenta i pels qui te al voltant.
De totes maneres senyora Morlà també com a veí li diré que d'estètica va curta o el càrrec li ve gran, ja que el mes passat també després d'haver prohibit el bany a Biniancolla vostè no va fer cas a les senyals posades per vostès mateixos i com aquell que no vol la cosa hi va anar a nedar, són petites coses que fan que parlin de vostè i no precisament bé.

Que tinguem unes bones festes de Sant Lluís, sort i ventura.