TW

El divendres 18 de Setembre vam celebrar una missa a la capella del nostre Col.legi.

Aquesta celebració tenia un caire especial per a nosaltres, acomiadar el pare Manguan i donar la benvinguda al pare Llorenç Sales.

Abans de començar l'acte vam passar un power point. La presentació era un reportatge on es resumien els distints moments que el pare Manguan ha compartit amb nosaltres: misses, beneïdes, Sí de Maria, celebracions de la Paraula, sortides culturals... un munt de coses! i ell ens ha ajudat a créixer com a cristians.

En Josep posa un punt i final en aquesta etapa per a començar una nova que no serà menys interessant a la que fins ara s'ha dedicat. D'aquí uns dies viatjarà a un lloc molt lluny de la seva Illa que la vist néixer per anar a estudia la Bíblia a Jerusalem.

A continuació vam donar la benvinguda al pare Llorenç Sales Barber. Serà ell ara, el que ens ajudarà a organitzar i ens acompanyarà en les distintes activitats que es realitzaran en el centre.

Tots confiem en què el pare Llorenç serà un capellà exemplar i estem segurs que s'ho passarà bé i també aprendrà molt però també enyorarem al pare Manguan.