TW

No tenia intenció d'escriure ni de fer cap referència al lamentable cas de les amenaces i injúries del militant d'Esquerra Unida, el senyor Carlos Pons, a tots els votants del Partit Popular. Entenia que la premsa i els opinadors ja havien parlat suficientment. És totalment recriminable i també punible l'actitud del senyor Carlos Pons. Parlar d'exterminar a 10 milions de persones perquè no pensen com ell, o parlar de que hi haurà sang si la gent segueix votant al PP, al que qualifica de merda, me sembla condemnable i censurable.

Entenia que havia de ser el Partit Popular qui, en defensa del seu honor i l'honor dels seus votants, havia d'emprendre accions legals contra el senyor Carlos Pons, a fi de que aquest és disculpés públicament, i més quan, cap partit polític de l'esquerra ha condemnat els fets i després de llegir unes falses disculpes del mateix Carlos Pons que l'únic que feien era, encara, posar més llenya al foc. Però m'he decidit a escriure després de veure com el senyor Ciceró Pascual Cardona i el senyor Ángel Torres Moreno me posen a mi d'exemple per tal de justificar allò que no té justificació. A diferència del senyor Carlos Pons Camps jo mai he demanat l'extermini de ningú, ni he amenaçat mai a ningú de que correrà la sang si voten a un o a un altre partit, ni he dit res parescut.

El senyor Pascual també menteix quan afirma que estic imputat per injúries. No estic imputat en res. De fet, la demanda que el diputat independentista Nel Martí me va posar, ha estat arxivada quatre vegades i ara estic esperant l'arxiu cinquè. En qualsevol cas, el fet de posar-me al mateix nivell d'algú que profereix les amenaces esmentades pel senyor Carlos Pons me sembla, ja de per si, un insult gravíssim i és des del meu punt de vista una calumnia i una injuria ben eloqüent. Posar-me d'excusa per justificar les amenaces gravíssimes del senyor Carlos Pons a tots els votants del Partit Popular me sembla totalment fora de lloc.

En vista de tot això, me veig obligat a títol personal, amb independència de les accions judicials que pugui emprendre el Partit Popular, a demanar una rectificació pública del senyor Pascual i del senyor Torres . Si en unes setmanes aquesta rectificació no s'ha produït, posaré una demanda judicial contra el senyor Carlos Pons Camps per les amenaces que, com a votant del PP , ha fet contra mi i també posaré una demanda contra el senyor Pascual i contra el senyor Torres, per haver-me posat d'exemple per justificar les greus amenaces del senyor Carlos Pons.

No permetré que persones que no me coneixen de res atemptin alegrement contra el meu honor i me posin d'exemple al mateix nivell que una altra persona que ha amenaçat d'exterminar a 10 milions de persones. Són intolerables aquests tipus de comentaris i comparacions i, per tant, me veig en l'obligació de defensar-me davant els Tribunals davant aquests insults que l'únic que cerquen és el meu desprestigi i erosionar el meu honor.