TW
0

En l'edició del Diari MENORCA  del passat 22 de juny hi apareixien unes declaracions del conseller d'Educació del Govern balear, Martí March, en les quals afirmava que Xipell hauria d'analitzar el seu projecte educatiu. Al respecte, el claustre d'aquesta escola vol manifestar:

Que sabem perfectament quina és la nostra feina i, part d'ella, és revisar el que feim cada dia i intentar fer-ho millor. Com a bones professionals revisam la nostra pràctica de manera constant. Tenim un projecte educatiu que hem anat revisant durant el curs i a disposició de qui el vulgui veure.

També és la nostra feina fer una lectura de la demanda, i pot estar ben segur que la farem.

No s'haurien de fer determinades manifestacions sense coneixement previ: és lleig i poc seriós assenyalar un projecte o un centre educatiu sense conèixer-ne la realitat. Cal xerrar, afirmar, amb coneixement perquè determinades paraules buides poden fer mal.

Xipell ofereix: escola matinera i migdiera amb una monitora titulada; aula de suport per fer petits grups i desdoblaments; tenim especialista en psicomotricitat amb projecte d'escola; fem un programa de millora de centre de 3 anys de durada sobre educació emocional en el qual hi participa tot el claustre; formem part d'un projecte d'Erasmus duent el nom de les Illes Balears per tot Europa com a única escoleta participant de la nostra comunitat autònoma.

Projectes d'aula: maleta viatgera, el cos, art, educació emocional, projectes puntuals sorgits del propi interès dels alumnes, visites culturals, participació al projecte Agafats de la mà, Obrint portes...

Tenim una APIMA activa i molt implicada en l'escola, amb pares i mares compromesos i amb ganes de fer coses pels seus fills i pel centre.

La nostra escola no recolza ni té res a veure amb cap opinió personal que pugui haver sorgit o sorgeixi al voltant de la nostra problemàtica. 

Volem el que suposam que volem tots: una educació de qualitat, sense entrar en el joc de si en un centre públic o concertat. I l'únic que hem demanat és un any de marge, ser tractats amb igualtat d'oportunitats que altres centres de les mateixes característiques de la nostra ciutat i que no es digui públicament i sense coneixement que el que falla és el nostre PEC, ni, tampoc,  que en el nostre cas es llencen doblers. Sense demagògia, per favor.