TW

Avui, tornam a estar d'enhorabona, des de l'Ajuntament volem mostrar la nostra satisfacció per tenir l'oportunitat de felicitar-te pel teu darrer gran èxit. Així, volem que sàpigues que, en nom de l'Ajuntament i de Ciutadella, et donem la més sincera enhorabona per la teva medalla de bronze al Mundial de Làser 4.7, a Kiel, amb la selecció espanyola.

A part del que representa aquest resultat, que sense cap dubte és dels més importants que un ciutadellenc ha aconseguit, volem posar de manifest la importància del procés. I és que haver-te format en un club de Ciutadella és ja un motiu de orgull. Ens apassiona confirmar la bona tasca que estan fent els clubs esportius de Ciutadella que, a banda de treballar per aconseguir resultats com el teu, treballen per mostrar la importància dels valors en la societat.

Pere: Gràcies per viure l'esport amb aquesta dedicació i passió. Et desitjam una bona temporada amb el repte de traslladar-te al Centre de Tecnificació de les Illes Balears. I una altra enhorabona molt sincera també al Club Nàutic de Ciutadella, que és la teva primera escola en l'esport.