TW

Per els ferreriencs, Cala Galdana és una prolongació del nostre poble. La sentim nostra i ens la estimam i cuidam el millor que podem, ja sigui la banda del riu de Ferreries o la banda de Ciutadella. Per noltros tot és una.

Però desgraciadament veim dia rere dia que per part de l'administració de Ciutadella hi ha una deixadesa i passivitat molt gran respecte a neteja i reparacions de carrers.
Hi ha unes normes de convivència i de bon veïnatge, no escrites, que no es compleixen per part d'alguns hotels i comerços.

Concretament a la costa que puja a Serpentona hi ha brutícia i males olors i no hi ha més opció que passar per allà, ja que és pas obligat per anar a hotels, apart-hotels, apartaments, xalets, supermercats i tres restaurants.

Els establiments privats han de fer un esforç per millorar la situació però de la vorera i carrer és responsabilitat de l'Ajuntament de Ciutadella, de mantenir-ho net i les escombraries recollides, que per açò ja paguen prou taxes.

Els milers d'euros que recapten s'han de reinvertir en la millora dels serveis.

Si els hi ve gran, podrien donar els doblers a l'Ajuntament de Ferreries i amb una setmana veuríem la fisonomia de la zona canviada per bé.

Com diuen els anglesos aquí tenen food for thought, s'ho pensin.