TW

Des de fa mesos, massa, els mitjans de comunicació ens transmeten imatges esgarrifoses de fillets, dones, homes... que fugen, jugant-se la vida, de la guerra i la injustícia.

Moltes vegades l'impacte que això ens produeix remou els nostres sentiments, ens escarrufa... i les imatges entren en contradicció amb les nostres idees i creences de com hauria de ser un món just.

Alhora succeeix que a força de veure aquestes imatges per la televisió o altres medis gràfics, l'empremta que ens genera es va debilitant i malgrat afecta momentàniament als nostres sentiments, no té prou força per dur-nos a una acció, una conducta, a fer, en definitiva.

De ben segur que la majoria de nosaltres estem convençuts que el món ha de canviar, però oblidem que el món mai ha canviat tot sol. Que el canvi prové del convenciment de persones que creuen que sí es pot fer alguna cosa davant les situacions.

No permetem doncs, que a força de veure imatges impactants se'ns generi insensibilitat a la injustícia. Tots podem fer alguna cosa per canviar el món.

Avui. dissabte dia 8, pots unir-te a un grup de gent que clamaran contra l'injusta situació de milers de persones refugiades que estan vivint situacions i veient imatges que, ells segur, mai més podran oblidar.