TW

Quin desastre de carretera! I mira que em sap greu criticar els gestors i els governants que, des del CIME, pot ser fan just el que poden i bonament creuen més convenient per a tots.

Però és que un qui ja fa anys que la passa dues vegades cada dia la carretera, de ponent a llevant i de llevant a ponent, en té motius ja per a plorar. Camions i més camions, tràilers i autobusos amb cotxes al darrera que no gosen avançar i les conseqüents llargues cues desesperants arriscant massa avançaments perillosos. I les obres aturades o mig aturades, un ja no sap què dir ni ho pot entendre ja de cap manera.

Potser per arreglar-ho algú espera que ens matem uns quants?

Quin desastre!

I quina vergonya. Vergonya en la mobilitat a Menorca que en molts altres àmbits a part de la Me-1 és també penosa: camins rurals perduts per abandonats o descuidats, camins públics tancats, camins públics perduts per privatitzats, Camí d'en Kane també tancat, Camí de Cavalls molt deteriorat i amb trams intransitables, i fins i tot Ciutadella (ciutat sense aparcaments) també amb una sola sortida de vehicles motoritzats, ... Uff, m'estim més no seguir perquè faria llarg.

Fa 20 o 30 anys que estam igual i sembla que ningú no fa res. Quina paciència, Déu meu.