TW

A l'atenció de Joan Marqués, delegat d'Educació a Menorca, o a qui correspongui.

Ja no podem més, les nostres filles entrenen al Club de Gimnàstica Rítmica Pasqual i Calbó, hi ha fietes de totes les edats. Des de fa dos anys vivim una situació insostenible de la qual nos consta que la Conselleria està al corrent. Cada vegada que plou, és pavelló pateix terribles inundacions, a més d'aigua entren els excrements dels coloms que hi han a les taulades, si no buiden les entrenadores les papereres, entren ratolins!

No quatre goteres, inundacions, hores eternes de les entrenadores i servei de neteja de l'institut en moltes ocasions recollint aigua! Pavelló humit, amb mal estat amb el que això comporta.

Hores d'entrenament perdudes, que després han de recuperar per culpes aliena al club.

Aquest estiu se'ns va dir que es farien les respectives obres, les entrenadores van llogar una nau al polígon de Maó, dos mesos van fer allà! I per a què? Per res, acabat l'estiu ens traslladem de nou, torna a dur tot el material al pavelló del Pasqual i Calbó, les fietes super il·lusionades, i que nos trobem? Una situació kafkiana, No han fet les obres! Tot continua igual...

El nom de Pasqual Calbó de Menorca les nostres filles el duen per tota Espanya quan van a competir. Tenim una alumna en categoria superior, havent quedat primera al Campionat d'Espanya. Seria vergonyós que sapiguessin en la situació que està el pavelló on entrenen tantes hores, no li sembla?

Sabem que és un esport de poc interès per molta gent, però per les nostres filles, per les nostres entrenadores, és la seva passió, la seva il·lusió, el seu esport, un poquet de serietat!

També deixar clar que aquest pavelló també l'empren els alumnes de l'institut públic Pasqual Calbó per fer l'activitat d'educació física, i evidentment pateixen aquesta situació.

Volem, Exigim una solució ràpida.

Club de Gimnàstica Rítmica Pasqual i Calbó
Diana Carrasco Nardi y 54 firmes més