TW

Mitjançant aquest escrit volem denunciar i manifestar el nostre desacord amb la situació creada a l'Ajuntament des Migjorn Gran, després que els regidors del PSOE es posocionessin en contra del senyor batle, cap del seu propi grup, democràticament elegit en les passades eleccions municipals.

Hem volgut esperar un temps més que prudencial des que s'inicià tot aquest desagradable embolic, per donar temps al temps, pensant que, potser, es donarien a conèixer motius de més pes, que els denunciats fins ara, per part de vostès, senyors regidors de PSOE, en contra del senyor batle.

Sí, senyors, motius de més pes. Els que esgrimeixen vostès, si són realment els que s'han publicat, no els haurien de fer valer com a eix desencadenant d'una situació insòlita, desafortunada i totalment reprovable que vostès estan portant a terme des de fa setmanes, ja que suposades actuacions del seu company, el senyor batle, que diuen ara censurar, les coneixien des de fa molt temps. Les coneixien i les estalonaren.

No volem deixar de comentar l'actuació del PSOE-Menorca en tot aquest procés, Des d'un principi considerem que la seva actuació ha estat lamentable. Mancada de l'arbitrarietat necessària en situacions d'aquest tipus en les que, creiem, el més important és cercar el bon enteniment entre les parts. Ho creiem així, ja que es Migjorn no va sobrat de persones disposades a treballar per a la comunitat. Els hi ha mancat... de tot, senyors i senyores del PSOE a nivell insular. Anàvem a dir els hi ha mancat mà esquerra... però es que ha tractat aquesta situació amb els peus, emparant-se en normes, estatus i protocols, que poden valer per a gran consistoris i ciutats grans, però que no valen per a ajuntaments com el nostre.

En quan a vostès, senyors regidors, ens dóna la impressió de que no són conscients de la situació de desprestigi al que ha portat a l'Ajuntament i, per inèrcia, al pobles des Migjorn, el seu poble. Ni l'un ni l'altre, mereixen ser motiu de comentaris que no siguin els de bonhomia i respecte que al llarg dels anys, molts o pocs, han anat assolint.

Hi ha una solució que voldríem proposar-los. Mirin, senyors regidors del PSOE, en política quan no s'està d'acord amb alguna cosa, el que cal és dimitir. Dimiteixin i deixin que uns altres, d'acord amb els mecanismes legals establerts, assoleixin el càrrec de regidors. Després, més tard, quan toqui, podran presentar-se a unes eleccions, i, serà el poble a través de les urnes, els qui posarà a cada qual al seu lloc.

MIQUEL MOLL TRIAY I 30 PERSONES MÉS | ES MIGJORN GRAN