TW
0

Tal vegada no sigui tan mala idea la de la batlessa de Ciutadella de repartir les delegacions municipals en funció dels cognoms. Per això ha destinat Beatriz Lapiedra Zamora a gestionar llicències d'obra. És clar que també podría haver-la enviat a Zamora però això passava per un complicat acord amb el municipi castellà on governa el PP.

Un cop fet el primer pas, Pilar Carbonero hauria de reorganitzar tot el Consistori atenent l'ancestral saviesa dels llinatges familiars. D'aquesta manera a Guiem Bosch se'l podria alliberar dels maldecaps que dóna la zona blava i nomenar-lo regidor de boscos. Per aquesta tasca comptaria amb l'ajut de dos companys del PP Antònia Gener Bosch, que només faria feina un mes, i Jordi Salord Bosch.

Com el tema del dic és una herència de l'anterior Corporació, idò res, els no adscrits Joan Moll i n'Antònia Salord Moll dirigiran el nou moll de mil amors.

Qui millor ho tindrà després d'aquesta remodelació en funció dels patronímics és l'upecemista Joan Triay qui en bona lògica triarà allò que voldrà.