TW
0

Benvolguts tots: abonats, aficionats, simpatitzants i seguidors. Menorquins i balears que heu donat un sentit esportiu i social durant aquests anys al Menorca Bàsquet amb el vostre suport, presència i seguiment.

Hem arribat a les portes del final de la temporada i, malauradament, no hem cobert l'objectiu. La desil·lusió momentània no ha d'amagar, però, el reconeixement a la honestedat i el màxim esforç i treball que tota la gent que ha treballat pel Menorca Bàsquet –jugadors, cos tècnic, empleats i directius– ha fet tot cercant un final positiu.

Temps hi haurà per fer les valoracions pertinents quan acabi la temporada. La perspectiva del temps ens donarà una visió més serena i acurada del desenvolupament d'aquest curs, que ara en calent no encertaríem a fer amb la mesura justa.

Aquest episodi que, en forma de descens, vivim aquests dies no deixa de ser una lliçó més que ens dóna el món de l'esport. I que ens recorda que cada vegada que caus, t'has de fer més fort per tornar-te a aixecar. I açò és el que farem: valorarem la temporada en acabar el calendari regular i encetarem la planificació d'un nou curs amb la mateixa il·lusió que fa quasi un any celebràvem l'ascens.

Però açò serà a partir del dia 15 de maig. Tot el que es pugui dir ara entorn al futur del club no seran sinó especulacions, suposicions i sensacions sense fonament, perquè el club viu el present. Així com en tot moment ha dedicat el 100% dels esforços a aconseguir l'objectiu de la present temporada. I el present es diu ara Reial Madrid. Diumenge, dia 15, a les 20 hores tindrem l'oportunitat de rebre un menorquí, com Sergio Llull.

Desitjaria que el partit contra el Reial Madrid sigui una festa de comiat de la temporada, d'agraïment al suport d'una afició incomparable. Ja hi haurà temps de fer arribat l'agraïment a tota la família del Menorca Bàsquet. Però m'agradaria en aquests moments recordar el suport fonamental de les institucions, els patrocinadors, els aficionats i els mitjans de comunicació.

El món no s'acaba el dia 15 de maig, el projecte Menorca Bàsquet és viu i vivim un episodi més del cicle vital de l'esport. Una volta encaixat el cop, només hem de tenir un pensament al cap: tornarem!

Menorca s'ha de sentir privilegiada per jugar a l'ACB. I justament per aquest sentiment el projecte Menorca Bàsquet continuarà endavant I amb l'objectiu de tornar a compartir el millor espectacle basquetbolístic d'Europa amb tota l'afició menorquina i balear.
Fins diumenge!