TW
0

He tingut el goig de poder acompanyar el Papa Benet durant la Jornada Mundial de la Joventut, celebrada recentment a Madrid. Voldria poder transmetre dos sentiments que s'han arrelat fortament en mi després de viure aquesta experiència de fe: l'alegria profunda i sobrenatural que es respirà durant aquells dies i la fortalesa en la fe d'aquells centenars de milers de joves participants en les Jornades, signe de la unitat i catolicitat de l'Església.

M'agradaria que el ressò d'aquest impacte, que juntament amb mi varen experimentar els peregrins menorquins i de tot arreu, fórem capaços de transmetre-ho a tota la comunitat diocesana i especialment als maonesos en aquesta festa de la Mare de Déu de Gràcia, com si fos una brisa suau que precedeix a la forta bufada de l'Esperit que suposarà per a tots la meva pròxima visita pastoral a la ciutat de Maó.

Per això us vull transmetre la meva cordial felicitació i us encomano especialment a la Mare de Déu de Gràcia, perquè ella us acompanyi sempre amb la seva intercessió maternal i us ensenyi la fidelitat a la Paraula de Déu.

Vull acabar aquest escrit fent meves les paraules del Papa en finalitzar la seva homilia a l'aeroport de Cuatro Vientos el passat 21 d'agost: "Que tots en l'Església, pastors i fidels, ens apropem cada vegada més al Senyor, perquè creixem en santedat de vida i donem així un testimoni eficaç que Jesucrist és veritablement el Fill de Déu, el Salvador de tots els homes i la font viva de la seva esperança."

Rebeu tots la meva benedicció.