TW
0

L'altre dia vaig tenir l'ocasió de conèixer un poc més la nova i aclamada sala multifuncional del Canal Salat de Ciutadella i, sincerament, em va venir un sentiment d'impotència i incredulitat en veure de quina manera s'han dilapidat 4,5 milions d'euros.
Hi ha crisi, sí, però tenim el que hem cercat, confiant en uns polítics que han gestionat catastròficament els diners públics. I hem de donar gràcies que finalment només han estat 4,5 milions, perquè el projecte inicial era de 10 milions. S'ha de recordar també que dels 4,5 milions, 1,5 els posa l'Ajuntament i els 3 restants vénen de Palma.

Les persones que han estat a la sala saben del que parlo. Són quatre parets i un sostre al més pur estil d'una nau industrial normaleta. Sí, ja sé que el projecte també inclou dues sales de cine. Sí, dues sales minúscules que quasi fan riure.

Crec que és hora que algú faci cosa per a la societat, i que es prenguin mesures per evitar tirar doblers d'aquesta manera. Més que res, que després ploram que no en tenim. Incongruent.

I demanar responsabilitats als responsables de tal "despilfarro" tampoc estaria malament.