TW
0

Vint aturats de Dúrcal, un poble de Granada, tindran feina i sou durant 15 dies, cosa important perquè puguin passar uns dies mínimament agradables. Els sous no seran gaire importants, però ben bons, 700 euros nets. Resulta que l'ajuntament (del PP) d'aquest municipi ha pres vàries mesures: la renúncia de l'alcalde al seu sou, la reducció d'un 30 per cent dels salaris dels regidors, i el desviament de 20.000 euros per a l'enllumenat nadalenc a la creació d'una borsa especial de treball. I vaig pensar jo: "Mira, ben igual que a Maó! Que s'han gastat 60.000 vergonyosos euros per il·luminar les festes".

Diuen que la gent surt més per Nadal si els carrers estan ben decorats. Jo crec que és cert, però no crec que açò impliqui més vendes. O almenys no serà un increment massa important. Crec que no és el moment d'invertir 60.000 euros en decoracions. És curiós que qui més reclama aquesta tan de moda austeritat, sigui qui es permeti luxes tan sorprenents. No n'hi havia prou penjant quatre (només quatre) bombetes antigues? Per què no destinen aquests doblers a coses més importants?

Un bon destí, potser, seria la Fundació de Discapacitats de la que l'Ajuntament maonès n'és membre. Si és cert que l'entitat està tan malament, per què no fan cosa per ajudar-la? Per favor, no malgastin els doblers tontament, inverteixin en la gent, que prou falta fa!