TW
0

Cada dia em fa més mal comprovar com Balears és Mallorca i res més. Sí, ja sé que no és cert, però és així veient el tracte que la televisió autonòmica balear (que no mallorquina) dispensa a Menorca i a les demés illes menors.

Sembla que Mallorca és el centre de l'univers i que els altres no hi pintam res. Cada dia hi ha exemples i fets que demostren que als dirigents mallorquins (també n'hi ha de menorquins però sembla que el criteri "menorquí" no s'imposa gaire) els importa ben poc el que passa a Menorca.

Un exemple molt comentat a les xarxes socials va ser el concert d'homenatge a Maria Àngels Gornés. Segons sembla, els propis redactors d'IB3 a Menorca van insistir prou en cobrir l'acte, però des de Mallorca en van passar totalment.

Per contra, rebenta el tractament 'forofo' que fa IB3 sobre el Mallorca de futbol, amb notícies que omplen cinc minuts de l'informatiu i que no tenen cap interès. Això sí, quan es tracte de Menorca, peces de 20 o 30 segons i escatat. Ara entenc perquè han tancat Mallorca Televisió. Per què mantenir-la si ja tenen una televisió autonòmica mallorquina?.