TW
0

La reposició del concert "Íntim", en dues noves actuacions, és, sens dubte, una bona notícia. En primer lloc perquè la presentació que es va fer el passat mes de desembre al Casino 17 de Gener de Ciutadella va tenir una molt bona resposta que superà les previsions dels organitzadors. I per tant, té tota la lògica que es reprengui de nou a Maó aquest dissabte (Orfeó Maonès a les 21.00 hores) i també el proper dia 12 a la Sala Multifuncional des Mercadal.

L'espectacle "Íntim" és una actuació líricomusical a duet composat per la coneguda soprano Maria Camps i el també prou popular mestre-guitarrista Pere Arguimbau. Ambdós han creat un format poc freqüent a Menorca, fet per ser un concert per a la comoditat i relaxament plaent de l'espectador. Tal com s'anomena l'espectacle, vol ser en un ambient íntim i amb un respecte interactiu entre la parella protagonista i l'oient. L'excel·lent veu de Camps arriba suau i nítida a tots els racons de l'auditori i la mestria de Pere Arguimbau no deixarà indiferent ningú en el seu extraordinari acompanyament. I dins aquest marc de presentació, cal tenir en compte que també és un acte molt proper. Els espectadors se situen prop, o al voltant, de la cantant i guitarrista, pel que l'oferta tengui la capacitat de furgar en la sensibilitat dels melòmans presents.

El contingut de l'espectacle vessa cançons i músiques prou conegudes pel públic en general. Peces com els boleros més populars, els immortals temes anglosaxons o els clàssics francesos més remarcats d'algunes dècades enrere que van omplir, llavors, moltes nits parisenques, i són el repertori que ofereixen Maria Camps i Pere Arguimbau a l'Orfeó aquest dissabte i dia 12 vinent as Mercadal. Versions que res tenen a envejar a altres autors que també han reproduït aquestes cançons i que a Menorca tenim la sort de presenciar-ho amb la qualitat que atresora el duet menorquí. Tot entre la tènue il·luminació que fa que tot estigui en la seva justa mesura, en la confortabilitat precisa i en el gaudi delerós per la música i la cançó. Si hi assistiu haureu encertat. Segur.