TW
0

La ràdio pública de les Illes deixarà d'emetre els informatius del cap de setmana i dels dies festius per tal de minvar costos. Però els cinc professionals que hi fan feina seguiran a la casa, tres fent butlletins horaris i dos amb noves funcions. I l'estalvi on és? Per què suprimir aquests informatius?

En canvi, mirant les notícies d'ahir migdia a IB3 Televisió vaig quedar ben sorprès en veure que un equip d'enviats especials s'havia desplaçat fins a Toulouse, a França, per informar, des d'allà, sobre el terrorista islamista que suposadament va matar set persones al país veí.

Però no hi ha retalls? Per a què envien un equip a França? És que no val doblers? I no poc! L'excusa que van posar és que a Toulouse hi viuen mallorquins, en van anomenar dos concretament. I pens jo: Què passa? Que a partir d'ara hi haurà enviats especials per cobrir informacions allà on hi visquin mallorquins o balears?

Com que no n'hi ha d'illencs escampats pel món... Si aquesta és la nova política, serà un forat negre de pèrdues per a IB3.

La informació sobre els fets de Toulouse arriben a través de les agències, no entenc gaire aquest viatge. Vull pensar que és una decisió ben justificada, però, a priori, em sembla un més dels despropòsits que darrerament s'estan produint a la televisió i la ràdio públiques i que demostren la manca de criteri en els retalls.