TW
0

E ls polítics tenen avui tan mala premsa que convindria anar pensant en algun recanvi. És una qüestió que cal prendre's seriosament i meditar-la amb cura. Som-hi.

Malgrat tot el que va dir Plató, els filòsofs no han resultat massa bon governants. Ell mateix va tenir que sortir per cames de Siracusa quan va fer d'assessor de Dionís el Jove. El seu deixeble Aristòtil tampoc ho va fer massa bé com a educador d'Alexandre a qui li va donar per prescindir de les subtileses ètiques que li havia ensenyat el seu mestre i conquerir el món a cops d'espasa.

Els militars tenen molta experiència en el tema de governar, en especial a Espanya, però els hi agrada massa l'ordre i la repressió i això s'acaba pagant molt car.

Els antipolítics són els pitjors de tots. Com Berlusconi o Jesús Gil es fan populars dient que els polítics són uns bandarres i uns aprofitats però quan ells arriben al poder, què els hi he de dir jo.

Els tecnòcrates, a més de ser uns avorrits, en lloc de cor tenen una calculadora.
Ens queden els futbolistes. Aquests són uns bons candidats perquè els adorem i tolerem que cobrin milionades. La llàstima és que només els voldríem si són dels nostres colors i fan gols. Encara que sigui en fora de joc.