TW
0

Imagin que per intentar millorar la seva imatge i la de la seva casa després d'anar-se'n a caçar elefants, el rei va mirar de donar exemple presumint de ser un treballador a imitar. I és que el senyor va dir que ell estava ja fent feina quan molts, en la seva situació després dels problemes de salut que ha tingut, encara estarien de baixa. Ahhh!! Em sembla molt bé! Sobretot quan la seva feina és tan i tan dura, viatjant i seient a sofàs còmodes de gent poderosa.

És un poc sorprenent que el rei no s'hagi enterat encara que el Govern d'Espanya del que l'altre dia en va presidir un Consell de Ministres, ha duit a terme una reforma laboral bestial, i que entre les mesures que hi ha contemplades hi figura una que diu que l'empresari podrà acomiadar aquell treballador que acumuli 9 dies de baixa durant dos mesos.

Només per açò sa majestat hauria de saber que la gent ho té complicat per agafar-se baixes llargues sense perill, i que si ell ha reiniciat ja la seva activitat deu ser, primer perquè pot, i segon, perquè tal vegada... podria ser acomiadat com a rei d'Espanya apel·lant a la reforma laboral? Ironies a part, crec que aquest senyor és millor que no badi boca, quan l'obre fot la pota fins baix.