TW
0

La veritat és que el projecte per millorar el tram de la Me-1 entre Alaior i Maó m'ha deixat bastant sorprès. Sóc conscient que la carretera general necessita millores per donar-li major seguretat, però crec que açò no justifica una intervenció com la que es planteja. La consider sobredimensionada. Exagerada. És cert que hi ha punts conflictius i que s'hi ha de posar remei. El que no em sembla bé, és que es projectin rotondes de 50 metres de diàmetre. Hi cabria un camp de futbol-7 a dins!!

Ja ho pensava de la rotonda que s'ha fet a Ferreries, la que enllaça amb el que duu a Sant Patrici. És una rodona a un nivell inferior gegant i injustificada. No n'hi havia prou amb una de petitona? Feia falta que fos tan gran? Per allà no hi passen tants de cotxes...
Estic d'acord en fer millores, però també crec que s'està planificant la Me-1 amb una certa alegria econòmica. Com que ja està firmat el conveni de carreteres, ho hem de gastar com sigui, i si és amb macro-infraestructures, millor. Sóc de l'opinió que és millor dimensionar les obres a la mida natural de l'illa. Són necessàries, sí, però no a qualsevol preu. Amb tot el respecte al senyor Alejandre, crec que està optant per un disseny magnificat.