TW
0

Mides era aquell rei mitològic que tot el que tocava es convertia en or. Aquest do es va convertir en la seva maledicció perquè l'impedia coses tan bàsiques com menjar.
A la nostra comunitat hi havia un president que aparentment tot el que tocava es corrompia i els que s'hi acostaven en sortien tocats. Després de ser condemnat a sis anys de presó a la primera de les causes obertes al cas Palma Arena, Jaume Matas ha estat imputat ara per dirigir el finançament il·legal del PP des del Govern en les seves campanyes electorals. Aquesta és una causa més ja que encara en té unes quantes de pendents.

Realment és per estirar-se els cabells haver tingut un president que fos el cap de la corrupció organitzada. I el cas és que era una persona que en el tracte d'aprop amb els periodistes era molt afable i no aparentava el que realment era.
És molt trist que una part dels retalls que ara patim siguin conseqüència de la gestió d'aquest president que ens governava de forma tant bananera. I el que encara sembla més trist és que el producte del seu presumpte espoli de doblers públics tingués un destí tan barroer com el d'omplir el seu palau de rellotges de luxe i televisors de plasma.