TW

El Govern defensa el TIL assegurant que els jutges l'han invalidat per les formes. Tenen raó, els magistrats. Al Govern li fallen les formes. Una mostra: dimecres compareix la llavors consellera d'una altra cosa Núria Riera per dir que el TIL se seguirà aplicant, i quan li demanen perquè no surt a 'cantar' la consellera educativa diu que el TIL és un projecte de tot el Govern i que ella n'és portaveu; ara bé, quan el cap Bauzá destitueix algú destitueix Joana Maria Camps i no tot el Govern. Idò? Els culpables de la sentència del TSJB i tot el que comporta canvien en 48 hores de diferència. Com quedam?

Noticias relacionadas

A Joana Maria Camps li han fallat les formes. I que consti que els 'trepitja' són simples anècdotes. No només el TIL va ser un nyap formal, sinó que a més el va voler imposar en contra dels docents, amb expedients per fer 'sustu', presses i cartes dirigint-se als pares com si fossim beneits. Aquest error de formes, intentar enganyar el poble amb demagogia, el va tornar a cometre ahir Bauzá. Home! Això dels exèrcits de joves peninsulars arribant a l'Illa amb vols a 130 euros, xerrant un perfecte anglès i apartant dels llocs de feina els nostre fills que no passen d'un macarrònic «Jau ar yu?» va ser un recurs melodramàtic del president que demostra que el Govern ja ha esgotat tots els arguments seriosos en aquest tema.

El Govern estableix prioritats i solventa el tema polític (les formes de nou) abans d'informar a les escoles sobre què dimonis han de fer ara amb un TIL condemnat. Bauzá posa una cara nova a Educació per pacificar les aules abans de les eleccions, ara que el vent bufa fort i en contra. Per sortir més o manco ben parat del temporal sacrifica Camps, quan ella no va dissenyar el TIL i segurament no va cuinar les accions més greus de la Conselleria. Però clar, ella va assumir estar-hi al capdavant, defensar-ho amb passió i ara li toca pagar-ho, com no, per una qüestió de formes. El desitjable seria que el canvi anés més enllà.